Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Alapképzések

A képzési szintről általánosságban

Ha érettségi vizsgával rendelkezel és diplomát szeretnél, akkor az ide vezető első lépcsőfok egy alapképzés elvégzése. A 6-8 féléves alapképzésben megszerezhető oklevél felsőfokú végzettséget és az adott szaknak megfelelő szakképzettséget nyújt. Az alapképzés a munkaerőpiacon hasznosítható szakmai ismereteket ad, és munkakör betöltésére jogosít, és jelentősen megnöveli a munkavállalási lehetőségeket is. Egyúttal megfelelő elméleti alapozást is nyújt az adott szakterületen, hogy a tanulmányaidat mesterképzésen is tudd folytatni.

 

Választható szakok

  • Emberi erőforrás – Magabiztosan a munka világában!
  • Gazdálkodási és menedzsment – Gazdálkodj és vezess okosan!
  • Kereskedelem és marketing – Tucatnyi karriert építhetsz!
  • Nemzetközi gazdálkodás – Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!
  • Pénzügy és számvitel – P&SZ I ❤ You!
  • Turizmus-vendéglátás – Otthon a turizmusban!
 

A szakokról bővebben

Emberi erőforrás – Magabiztosan a munka világában!

A képzés keretében gazdaságtudományokban jártas szakemberek képzése folyik, akik közgazdasági, vezetési, szociológiai, jogi és kommunikációs ismereteikre támaszkodva képesek a munkaerőpiacok elemzésére, az emberierőforrás-gazdálkodás funkcióinak ellátására, tervezési, döntés-előkészítési, személyügyi feladatok elvégzésére, érdekképviseleti szervezetekben feladatok ellátására.
 
Kapcsolódó dokumentumok:
 

Gazdálkodási és menedzsment – Gazdálkodj és vezess okosan!

Dolgozhatsz akár kis- és középvállalatnál, közszférában, multinacionális vállalatnál, legyen szó autóiparról, bankszféráról, médiáról. Alapvető vezetői készségekre tehetsz szert. Ha látni szeretnéd az összefüggéseket a vállalati folyamatok között, akkor ezt a gyakorlatban is megtanítjuk Neked, akár a legnépszerűbb vállalatirányítási rendszeren (SAP-modulok) keretein belül. A munkaerőpiac kompetencia elvárásainak megfelelően fejlesztheted például kommunikációs, problémamegoldó készségeidet.
 
Kapcsolódó dokumentumok:
 

Kereskedelem és marketing – Tucatnyi karriert építhetsz!

A szak a versenyképes piaci termék, kínálat kialakításának és értékesítésének módszereibe, titkaiba avat be. A sikeres üzletkötéshez, eladáshoz felkészült eladó és vevő kell. A szakon elsajátítható a marketing tevékenység és a kereskedelem területének mintegy tucatnyi szakmájának tudása és gyakorlata, hiszen a diplomával piackutató, piacelemző, beszerző, értékesítő, marketing-logisztikus, külkereskedő, s járatos lesz a „ker-markos” a marketingkommunikáció, a média, a közösségi platformok, a reklám, a PR, az értékesítés-ösztönzés, ügyfélkapcsolat, rendezvényszervezés világában, a digitális marketing és az e-kereskedelem technikáiban. A marketing nemcsak üzleti, de kulturális, oktatási és más nonprofit területi alkalmazására is felkészülhetsz.
 
Kapcsolódó dokumentumok:
 

Nemzetközi gazdálkodás – Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!

Képzésünkben hallgatóink legalább két idegen nyelven beszélő, magas szinten tárgyalóképes gazdasági szakemberekké válnak, akik jártasak a gazdaságtudományokban, ismerik a világgazdaság és a nemzetközi kapcsolatok működését, megszerzett tudásuk birtokában képesek nemzetközi vállalkozásoknál komplex feladatokat elvégezni. Alkalmassá válnak a nemzetközi áruk, szolgáltatások és pénzügyi mozgások elemzésére, tárgyalásokon való részvételre, problémák önálló felismerésére, feladatok megoldására, hazai és multinacionális vállalati közegben.
 
Kapcsolódó dokumentumok:
 

Pénzügy és számvitel – P&SZ I ❤ You!

Biztos pénzügyi és számviteli elméleti alapok az üzleti élethez, ötvözve a naprakész gyakorlati tapasztalatokkal. A Pénzügyi és Számviteli Intézet a gyakorlatban folyamatosan tapasztalatokat szerző külső és belső oktatókat foglalkoztat, rendszeres szakmai rendezvényein gyakorló vállalati és banki szakemberekkel, nagy könyvvizsgáló cégek vezető munkatársaival, az adóhatóság revizoraival és vezetőivel is találkoznak hallgatóink.
 
Kapcsolódó dokumentumok:
 

Turizmus-vendéglátás – Otthon a turizmusban!

A képzés egy dinamikusan növekvő, sokoldalú gazdasági szektor, hazai sikerágazat számára képez szakembereket. Egyrészt a különböző turisztikai vállalkozások, a szállodák, utazási irodák, vendéglátóhelyek, rendezvényszervezők, a különböző látnivalókat működtető intézmények fürdők, várak, múzeumokat működtető, vezető, másrészt a turisztikai desztinációk, városok-térségek turizmusát fejlesztő, a termék- és programkínálatot értékesítő, kommunikáló menedzselő munkatársaiként dolgoznak végzettjeink. A képzés kiemelten gyakorlatorientált, nagy súly fektetünk a vendéglátás, gasztronómia különlegességeinek, s az elengedhetetlen márka és imázs-építő kommunikáció megismertetésére is.
 
Kapcsolódó dokumentumok:
 
 
(A képre kattintva töltse le szórólapunkat!)