Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hantos Elemér Szakkollégium

A Hantos Elemér Szakkollégium a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának kiemelkedő hallgatóit összefogó szakmai és szellemi közösség. Tagjai hasonló gondolkodású fiatalok, akik ambiciózusok, tele tervekkel és célokkal. Akik szeretnék kihozni a maximumot egyetemi éveikből, rengeteg szakmai és közösségi programon részt venni, örök barátságokat kötni és tartós szakmai kapcsolatokat kiépíteni.
 
A Szakkollégium elindulása óta egy rendkívül sikeres időszak áll mögöttünk.
Számos tanulmányi versenyen nyert díjat, TDK helyezést, OTDK jelölést és díjat, publikációt, ösztöndíjat, tanulmányi emlékérmet és diplomát szereztek meg tagjaink az elmúlt években, kiegészülve a tanulmányi kutatások, szakmai tréningek, nemzetközi képzések sikereivel. 
 
A Szakkollégium sikerének kulcsa az összetartó közösség.
Tagjaink mindenben támogatják egymást, és együtt örülnek a szakkollégium színei alatt elért eredményeknek. Szakkollégiumi oktatóink pedig segítenek, hogy minden hallgató megtalálja az érdeklődéséhez leginkább illő szakkollégiumi tevékenységeket és kibontakoztathassa tehetségét.
 
A Szakkollégiumban nemcsak a munkáé és a tanulásé a főszerep.
Az MNB kirándulások, a többnapos versenyek, azok díszvacsorái, a beszélgetős-főzős-pizzázós találkozók, szabadulós játékok, ismerkedős bulik, a féléves nyitó és záró rendezvények során lehetőség van lazítani, és együtt jól érezni magunkat.
 
 
Szakkollégiumi tagként olyan lehetőségeket kaphatsz, amelyek egyedülállóak. 
Tagjaink különböző tréningek, kutatások és szakmai látogatások alkalmával inspiráló környezetben tanulhatnak, és olyan tudást kapnak, amelyet hasznosíthatnak további tanulmányaik és munkájuk során és kiemeli őket hallgatótársaik közül.
Szakmai partnereink közé tartoznak; Magyar Nemzeti Bank, Budapesti Értéktőzsde, Piac és Profit, MOL, SAP, CaseSolvers, Avalon Park, MBM Solvers, Oracle, PWC és még sokan mások.
 
A Szakkollégiumban nyelvtudásodat is fejlesztheted.
Az idegen nyelvű szakmai előadások, az angol és német nyelvű nyári egyetem, az angol nyelvű esettanulmányi versenyek, az idegen nyelvű feladatok során tagjaink hasznosíthatják meglévő nyelvtudásukat és még tovább fejlődhetnek.
 
Hiszünk abban, hogy tagjainkból lesznek a jövő vezetői.
A Szakkollégium a hazai egyetemi tehetséggondozási rendszer egyik legfőbb eleme, amely igyekszik megteremteni tagjainak a nemzetközi viszonylatban is magas színvonalú szakmai környezetet. Ennek megvalósításához tagjaink közül félévente szavazással választjuk meg a hallgatói elnököt, a kommunikációs alelnököt és a programszervező alelnököt. Ezek a hallgatók nem csak a szakkollégium további sikereihez járulhatnak hozzá, hanem maguk is vezetői kompetenciákra, új tapasztalatokra és képességekre tehetnek szert.
 
Jelentkezz hozzánk!
Töltsd ki az űrlapot -> Oldj meg egy mini esetet -> Mutatkozz be és mondd el miért szeretné közénk tartozni -> Légy Te is Szakkolis!
 
Szakkolisaink élményeit, programjainkat, lehetőségeinket és eredményeinket Facebook és Instagram oldalunkon követheted!