Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Erasmus+ külföldi szakmai gyakorlat

A külföldi szakmai gyakorlat megszerzésének egyik legegyszerűbb módja az Erasmus+ programban való részvétel, amely támogatást biztosít ahhoz, hogy a programországok felsőoktatási intézményeibe alapképzésre, mesterképzésre, illetve doktori képzésre beiratkozott diákok szakmai gyakorlaton (munkahelyi gyakorlaton, gyakornoki programban stb.) vegyenek részt külföldön. Ezeket a lehetőségeket a frissdiplomásként is igénybe veheted. 

A külföldi szakmai gyakorlat időtartama 2 hónaptól 12 hónapig terjedhet. Az Erasmus+ program jóvoltából egy hallgató több alkalommal is részt vehet külföldi csereprogramban – akár diákként, akár gyakornokként –, de a külföldön töltött idő összesítve (ideértve a külföldi tanulmányi időszakok mindegyikét) nem haladhatja meg tanulmányi ciklusonként a 12 hónapot. További információ arról, hogyan találhatsz szakmai gyakorlati helyet.
 
 
Szakmai gyakorlati helyek.