Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Erasmus+ részképzés

Az Erasmus+ az Európai Unió oktatást, képzést, ifjúságügyet és sportot támogató programja.  Az Erasmus+ minden korosztály tagjainak segítséget nyújt ahhoz, hogy külföldi intézményekben és szervezeteknél gyarapítsák ismereteiket és tapasztalataikat, és az így szerzett tudást másokkal is megosszák. 
 
 
 
Az ERASMUS program előnyei:
  • Ösztöndíjjal tanulhatsz külföldi egyetemen, nemzetközi környezetben és közben olyan kapcsolatokra tehetsz szert, amelyek későbbi karrieredre is hatással lesznek.
  • Külföldi ösztöndíjjal teljesítheted a kötelező szakmai gyakorlatot és így megalapozhatod nemzetközi karriered.
  • Megismerheted más országok kultúráját, interkulturális készségekre tehetsz szert.
  • Fejlesztheted a nyelvtudásod, főleg az angolt, de nem csak azt!
  • Előnyt szerezhetsz a munkaerőpiacon – Egy, az Európai Bizottság által készített tanulmány alapján a munkáltatók 64%-a a munkaerő-felvételnél fontos tényezőnek tartja a külföldi tapasztalatot.
 
A Gazdaságtudományi Kar hallgatójaként neked is lesz lehetőséged pályázatot benyújtani. Karunknak jelenleg 17 Erasmus programország, valamint további 6 partnerország (Albánia, Azerbajdzsán, Grúzia, Kolumbia, Örményország és Ukrajna) közel 60 egyetemével van Erasmus típusú megállapodása. Partnereinkről, a pályázás feltételeiről és minden egyébről részletes információk találhatók az Erasmus Miskolc honlapján.
 
 
 
A GTK hallgatói mobilitásért felelős Erasmus koordinátora: Andraskó Dóra (Vezetéstudományi Intézet).
 
 
Amennyiben a beérkező Erasmus hallgatókat szeretnétek mentorként segíteni, ezt az ESN Miskolcon keresztül tehetitek meg.
 
 
Részképzés esetén karonként megpályázható helyek.