Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Business Club

A Business Club-ot a „FŐNIX ME” – Megújuló Egyetem felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében című EFOP 3.4.3-16-2016-00015 számú projekt keretén belül, annak támogatásával, a Vezetéstudományi Intézet gondozásában hoztuk létre 2019-ben.
 
A Business Club célja, hogy kötetlen formájú találkozási lehetőséget teremtsünk a hallgatók számára üzletemberekkel és -asszonyokkal, illetve sikeres vállalkozókkal azért, hogy közvetlenül tőlük halljanak üzleti sikereik titkairól, gyakorlati tapasztalataikról, módszereikről és hasznos tanácsokat kaphassanak tőlük.
 
A Business Club kéthetente magyar, kéthetente pedig angol nyelven tartja rendezvényeit az őszi és a tavaszi szorgalmi időszakban. 
 
Az első évben a részvétel meghívásos alapon történt azért, hogy láthassuk a hallgatói reakciókat, kialakítsuk és továbbfejlesszük az ülések forgatókönyvét. Vendégeink ismert üzletemberek és vállalkozók voltak az üzleti élet különböző területeiről, más és más szervezeti háttérrel és betöltött pozícióval. Az előadásuk első részében ismertették üzleti karrierjük főbb szakaszait, amit egy kérdés-feleletes kötetlen beszélgetés követett. A Business Club első résztvevői a Gazdaságtudományi Kar hallgatói közül kerültek ki.
 
Az első év sikerein felbuzdulva úgy döntöttünk, megnyitjuk a Business Club ajtaját minden érdeklődő számára. Az érdeklődők száma azóta egyre nő, mostanság már telt ház előtt zajlanak az előadások, amelyekre nem csak a Miskolci Egyetem, hanem más magyar felsőoktatási intézményekből is növekvő számban érkeznek érdeklődő magyar és külföldi hallgatók.