Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Mesterképzések

A képzési szintről általánosságban

Mesterképzésre akkor jelenkezhetsz, ha legalább egy alapképzésen szerzett diplomával rendelkezel. A mesterképzésben mesterfokozat és szakképzettség szerezhető. A szakmai tudás elmélyítésére lehetőséget adó mesterképzés 4 féléves. A mester képzés elvégzését követően ki lehet lépni a munkaerőpiacra, illetve jelentkezhetsz doktori képzésre, amely a tudományos fokozat megszerzésére készít fel.

 

A választható szakok

 • Ellátásilánc menedzsment – A holnap logisztikus vezetője!
 • Marketing – A személyes és szervezeti versenyelőny mesterfogásai, nem csak marketingeseknek!
 • Master of Business Administration (MBA) ( angol nyelven) – Competitive unique knowledge!
 • Számvitel – Tanuld meg az üzlet nyelvét!
 • Vállalkozásfejlesztés – Komplex tudás az üzleti sikerhez!
 • Vezetés és szervezés – A ma hallgatója, a holnap vezetője!

 

A szakokról bővebben

Ellátásilánc menedzsment – A holnap logisztikus vezetője!

A vállalati értékteremtő folyamatok komplex megismerésén keresztül képes lehetsz irányítani a beszerzéstől kezdve a termelést, szolgáltatást, és a fogyasztói igények kielégítését. A duális képzési partnerek modern gyakorlati megoldásainak ismeretében képessé válsz a vállalaton belüli, illetve a vállalatok közötti logisztikai folyamatok tervezésére, elemzésére és fejlesztésére. A logisztikai területen dolgozó leendő munkatársaid napi feladatainak összehangolására és irányítására szükséges kompetenciákat is elsajátíthatod.
 
Kapcsolódó dokumentumok:
 

Marketing – A személyes és szervezeti versenyelőny mesterfogásai, nem csak marketingeseknek!

A siker mindenütt a személyes és szervezeti versenyképességen múlik. Marketingre – piaci információkra, kommunikációra, kínálatuk fejlesztésére, értékesítésre, reklám, jó partneri kapcsolatra - nemcsak vállalkozásoknak, hanem kulturális, egészségügyi és oktatási intézményeknek, színházaknak, múzeumoknak, önkormányzatoknak, szakmai és politikai, non-business szervezeteknek egyaránt szüksége van. A képzés a vállalkozások, szervezetek ismertségét, elismertségét biztosító stratégiai és operatív marketingtevékenységet tervező, szervező, megvalósítást irányító marketinges tudását adja, aki nem maga csinál mindent, de képes bevonni, menedzselni a marketing-szolgáltatók munkáját a szervezete szakmai sikere érdekében.
 
Kapcsolódó dokumentumok:

 

Master of Business Administration (MBA) ( angol nyelven) – Competitive unique knowledge!

A well-known and great form of education at international level, which is without reference to any BA. We are able to provide you a chance to develop your practice-oriented competences, because it is necessary during your career development. Those with for example an engineering qualification can also get approach of business and economic, because it’s needed to advance.
 
Kapcsolódó dokumentumok:
 • Részletes tájékoztató
 • Tanterv
 • Mintatanterv (nappali és levelező)  2018. februártól
 • Mintatanterv (nappali és levelező)  2017. februártól
 • Mintatanterv (nappali) 2014-től
 • Mintatanterv (levelező) 2014-től
 • Mintatanterv (nappali) 2013-ig
 • Mintatanterv (levelező) 2013-ig
 

Számvitel – Tanuld meg az üzlet nyelvét!

A számvitel az üzlet nyelve - fogalmazták meg először a Financial Times-ban 1990-ben. Ez a nyelv egy kommunikációs lehetőség az üzleti élet szereplői között. A Számvitel mesterszakon megszerzett ismeretekkel hallgatóink megértik és alkalmazni tudják azokat az információkat, amelyek alapján működik az üzleti világ. A szak – nevén túlmutatva – olyan szakembereket képez, akik nem csupán a számvitel, hanem a pénzügyek, a kontrolling és a könyvvizsgálati területeken is megállják helyüket.
 
Kapcsolódó dokumentumok:
 

Vállalkozásfejlesztés – Komplex tudás az üzleti sikerhez!

A mesterszak piacképessége elsősorban abban rejlik, hogy a gazdálkodó szervezetek átfogó értékelésére és fejlesztésére alkalmas szakembereket bocsát ki. A képzés széleskörű, versenyképes, döntésorientált megközelítésű elméleti és módszertani ismereteket nyújt, segítve a tudományos megalapozottsággal bíró, komplex gazdálkodási szemléletmód kialakítását. Hallgatóink a hazai és a nemzetközi gazdasági élet különböző területein, bármely nemzetközi nagyvállalat vezetésében, kis és közepes vállalkozásban, saját vállalkozásban, valamint a közszférában is helyt tudnak állni.
 
Kapcsolódó dokumentumok:
 

Vezetés és szervezés – A ma hallgatója, a holnap vezetője!

Dönthetsz arról, hogy termelő vagy szolgáltatói szférában kamatoztatod majd vezetői kompetenciáidat, esetleg fókuszálhatsz HR területre is. Képes leszel átlátni a vállalati fő- és támogató folyamatokat, melyhez biztosítjuk a szükséges szoftveres háttér megismerését. Elsajátíthatsz olyan új vezetői szemléleteket, amelyek például a coaching módszertanára és eszközrendszerére épülnek.
 
Kapcsolódó dokumentumok:
 
(A képre kattintva töltse le szórólapunkat!)