Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Workshop és Szakmai Nap a technológia-transzferért

2015. január 30., 10:35
A Gazdaságtudományi Kar február 2-4-e között nemzetközi workshopot szervez a határon átívelő technológia- és tudástranszfer fejlesztésért. A workshop az ENPI Program által finanszírozott “Cross-border innovation network for technology transfer (CONTENT) HUSKROUA/1101/194” projekt támogatásával, ukrán, szlovák és román kollégák közreműködésével valósul meg. A külföldi partnerek mellett a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata munkatársai is tartanak előadást. A workshop munkanyelve angol.

A workshopot február 5-6-a között szakmai napok követik, amelyek keretében a Miskolci Egyetem, valamint a Gazdaságtudományi Kar mutatkozik be a duális képzésbe bevonni kívánt partnerei számára. A vállalatok képviselői az oktatási portfolióról, kutatási súlypontokról, a kifejlesztett technológiákról, illetve a nemzetközi kapcsolatokról kaphatnak képet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az eseményekkel kapcsolatos további információkkal Dr. Kuttor Dániel szolgál az érdeklődők számára; személyesen a Főépület 9-es szobában, vagy a 18-87-es melléken, illetve a kuttor.daniel@uni-miskolc.hu emailcímen.