Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Új gazdasági szakirányú továbbképzési szak a Karon

Gazdasági hálózat- és klaszterfejlesztő tanácsadó felsőfokú szakirányú továbbképzésekre várjuk a jelentkezőket.
2015. január 13., 17:10
A képzés módszereiben is kétségkívül újszerű, hiszen a távoktatás ezeken a szakterületeken még csak most indul. Épp az emiatti fokozott odafigyelés lehet az oktatás magas minőségének garanciája, egyben a földrajzi távolságok már nem jelentenek problémát. Az ország, sőt a határon túli területek legtávolabbi térségeiben lakók tanulhatnak egy csoportban, utazási és szállásköltségek kényszerű vállalása nélkül.

Mint látható, az első évben a részvétel kedvezményes. Ezt az előnyt elsősorban a szakok kifejlesztésében résztvevők, illetve velünk más munkakapcsolatban állók által küldött, vagy csoportosan jelentkezőknek szántuk.

 

A legalább 10 főt küldő térségek, csoportosulások számára a csoportos távoktatáshoz szükséges technikai eszközök kihelyezésére is lehetőség van.

Kérem, éljenek a lehetőséggel! Bővebb információkért nyugodtan keressenek engem, vagy Dr.Lipták Katalin munkatársamat (liptak.katalin@uni-miskolc.hu).

A jelentkezési lap és csekk iránti igényt a Dékáni Hivatalban jelezze (gazddek@uni-miskolc.hu +36-46-565-111/1005).

 

Tisztelettel:

 

Prof.Dr.G.Fekete Éva

egyetemi tanár, szakfelelős

fekete.eva@uni-miskolc.hu

 

Bővebb információ a képzésekről:

Gazdasági hálózat- és klaszterfejlesztő tanácsadó