Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

VII. Papp László Emlékverseny és Számviteli konferencia

2014. november 26., 13:05
Hetedik alkalommal került megrendezésre ebben az évben a Pécsi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar és a Janus Pannonius Szakkollégium szervezésében a Papp László Emlékverseny és Számviteli konferencia

Bár csapatunk az elmúlt évektől eltérően nem került be a döntőbe, mégis nagyon hasznos volt ez a három tartalmas nap (2014. október 26-28), hiszen a Karunkat képviselő hallgatók (Opravel Konrád, Tengely Ildikó, Seres Máté, Szilágyi Zsuzsanna) több olyan értékes tapasztalatot is  szerezhetett, melyet jól fel tudnak majd használni a későbbi megmérettetéseken.

 

A versennyel párhuzamosan SZÁMVITEL TUDOMÁNY-SZAKMA-OKTATÁS  KONFERENCIA is zajlott (konferencia cím:„A SZÁMVITELI RENDSZER KÖRNYEZETÉBEN BEKÖVETKEZETT VÁLTOZÁSOK"melyre karunk oktatója Süveges Gábor is meghívást kapott, aki a következő témában tartott előadást: „Költség és önköltségszámítás valamint a pénzügyi tervezés jelentősége az Európai Unió  2007-2013-as programozási időszak Társadalmi Megújulás és Társadalmi Infrastruktúra Operatív program pályázataiban”

 

Kérjük, hogy az esettanulmányi versenyek iránt érdeklődő hallgatóink bővebb felvilágosításért írjanak az stsuveges@uni-miskolc.hu címre.