Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Diáktudomány 2012-2013

2013. június 24., 10:55
2013.06.18-án 13 órától került sor a Miskolci Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsának ünnepi ülésére, ahol bemutatásra került a „Diáktudomány - A Miskolci Egyetem Tudományos Diákköri munkáiból 2012-2013” című kiadvány.

Az ünnepi ülést Dr. Dobróka Mihály, tudományos és nemzetközi rektorhelyettes nyitotta meg. Elmondta, hogy a TDK, mint a tehetséggondozás egyik fontos formája Európában csak Magyarországon van jelen és egy életre szóló élmény lehet. A kötet valódi büszkesége az egyetemnek és igazán értékes munkák találhatóak a kiadványban.

Ezt követőn Dr. Dabasi Halász Zsuzsa, ME TDT titkár bemutatta a kötetet és sor került a kiadvány ajánlására, melyet Dr. Jármai Károly ME TDT elnök tett meg.

A Miskolci Egyetem karairól 54 cikk került bele a Diáktudomány ezen kiadásába, karunkról 6 hallgató (Bihari Péter, Fekszi Kinga, Kardos Viktória, Krajcsik Zsolt, Tóth Orsolya, Tőzsér Anna)TDK dolgozatán alapuló cikkét választották ki.

 

Gratulálunk hallgatóinknak és konzulenseiknek, és bízunk benne, hogy további hallgatók is kedvet kapnak majd, hogy elméleti és gyakorlati tudásukról TDK dolgozatok által adjanak számot, mely tudományos pályájuk egyik fontos lépése lehet!

„A kiadvány a TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0008 jelű projekt részeként – az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében – az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.”

Süveges Gábor