Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Pályázati felhívás

2013. február 6., 12:39
A Gazdaságtudományi Kar Tanácsa által elfogadott szabályzat értelmében a nappali tagozatos BSc II., III., MSC II hallgatók pályázatot nyújthatnak be TANULMÁNYI EMLÉKÉREM elnyerésére.

A Tanulmányi Emlékérem első alkalommal a BA hallgatóknál II. (1-3 lezárt félévek) és III. évfolyamon (1-5. lezárt félévek), valmaint a mester hallgatóknál második és kereszt évfolyamok esetében (1-2, 1-3. lezárt félévek) tanulmányi eredményeinek átlaga alapján kialakított rangsor szerint adható.

E kitüntetésbe részesülhet minden olyan hallgató, aki a lefektetett alapelveknek megfelel, leckekönyvi tanulmányi átlageredménye az utolsó két félévben 4,2-t elérte, két félévben elért összkreditpont értéke 50. Az adományozás pályázat alapján történi, melyet az erre a célra fenntartott formanyomtatványon, a szükséges dokumentumokkal alátámasztva

 

2013. február-25-ig lehet benyújtani a Dékáni Hivatalba!

 

A Tanulmányi Emlékérem adományozására a Kar e célból létrehozott bizottsága tesz javaslatot, az alábbi szempontok figyelembevételével:

-tanulmányi átlageredmény,

-példamutató magatartás,

-szakmai teljesítmény (TDK, nyelvvizsga, demonstrátori megbízás, pályázati aktivitás),

-egyetemi közélet (diákönkormányzatban való részvétel, sportköri, kulturális munka).

 

A Tanulmányi Emlékérem odaítéléséről a Gazdaságtudományi Kar Tanácsa szavazással dönt.

 

Miskolc, 2013. február 05.

 

Dr. Kocziszky György

dékán