Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Előadás amerikai gyakornoki programról

2012. október 8., 18:52
Az amerikai Precision Marketing Group LLC 2012. november 7.-én 10:00-kor a XXXIII. előadóban tájékoztató előadást tart az általuk hirdetett gyakornoki programról.

 

A vállalat 2008 óta fogad gyakornokokat Európából. Idén már második éve magyarországi hallgatókat is várnak a 6 hónapos programjukra, melynek helyszíne Austin, Texas állam fővárosa.

A gyakornoki program 2 részből áll. Egyrészt a hallgatók oktatáson vesznek részt, mely által a nyelvi képességen túl fejleszthetőek a különböző vezetői képességek is. A training 5 modulból áll, melyek: Personal Development, Business Communication, Soft Skills Development, Linguistic Development és Cross-Cultural Competence. Másrészt a gyakornokok, a Direct Sales területén texasi vállalatoknál a valóságban is kipróbálhatják mindazt, amit a trainingen elsajátítottak.

A vállalatról és a gyakornoki programról további információt kaphattok a www.precisionmarketinggroupllc.com oldalon.

Akinek felkeltette érdeklődését a program, azt szeretettel várjuk november 7.-én az előadáson, ahol a vállalat egyik képviselője válaszol minden kérdésre.

 

Orloczki Mónika

Gazdaságelméleti Intézet

Kelemen Imre