Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

CONNEXIO Évfolyamtalálkozó

Esemény kezdete:2012. szeptember 8.
Esemény helyszíne:Miskolc Egyetemváros
A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara 2012. szeptember 8-án, szombaton rendezi meg az 5, 10, 15 és 20 éve végzett közgazdászok Tudományos Tanácskozását és évfolyam-találkozóját.

A tanácskozás tervezett programja:

12:30-14:00 óra            Regisztráció az évfolyamok számára az A/1 épület „Papírbolt előtt” a magasföldszint közepén. Fényképek elkészítése a közös tablóhoz, amennyiben az évfolyam igényli.

14:00-16:00 óra            Ünnepi Kari Tanács ülés az 5, 10, 15 és 20 éve végzett közgazdászok, volt dékánok, jelenlegi kari vezetők, meghívott előadók és oktatók részvételével a Miskolci Egyetem SUSÁNSZKY ELŐADÓ (régi főépület magas földszint).

16:00-18:00 óra            Évfolyamonkénti találkozók a regisztrációkor kapott információk alapján.

18:00 óra                        A végzett évfolyamok számára rendezendő „Nosztalgia” Fogadás és Szakestély.

Connexio Emlékérem

A 2012-ben a Gazdaságtudományi Kar az Alma Materhez és a Karhoz való kötődést erősítve kari szintre kívánja emelni a végzett hallgatókkal való kapcsolattartást és hagyományápolást. Ennek keretében a jubiláló évfolyamok javaslatai alapján az ezzel egyidejűleg megalapított Connexio Kari Emlékérmet a legtöbb javaslatot kapott tanár kapja, melynek átadására az Évfolyamtalálkozó keretében a nyilvános Kari Tanács ülésen kerül sor.

Szállás

A szállást mindenki egyénileg intézi, kollégiumi elhelyezésre nincs lehetőség. Felhívjuk a figyelmeteket a szállás időben történő lefoglalására!

Fénykép

Lehetőséget teremtünk régi fényképek közzétételére. Akár digitalizálva, akár papírkép formájában küldtök régi fotókat, szívesen közzé tesszük azokat az összetartozás erősítésére, az emlékek felelevenítésére. A fényképeket minden résztvevő pendrive-on kapja majd meg.

A részvétel költsége:

Kötelező

a.) A részvételi díj: 1700 Ft/fő a tanácskozás meghívott résztvevőivel (volt dékánok, jelenlegi kari vezetők, meghívott előadók stb.) kapcsolatban felmerülő kiadások, a közös szervezési költségek (emlékérem kibocsátás, takarítás, bérleti díjak stb.). Részvételi díjat az évfolyamtárssal érkező vendégnek nem kell fizetni.

Választható:

b.) Az aktualizált évfolyamnévsor és a Karról szóló anyagok pendrive-n történő megjelenésének fedezete: 2300-Ft/db.

c.) A tanácskozásra készülő emlékkupa ára 1.800.-Ft/darab. Az évfolyamról készülő tablókép ára 1300,-Ft/db, az egyetemi hagyományokról szóló dalok CD-je 400,-Ft/db. A kupából, a tablóképből és a CD-ből tetszőleges mennyiség rendelhető. Utólagos rendelésre vagy a rendezvényen előzetes megrendelés nélküli vételre nem, vagy csak korlátozott számban lesz lehetőség.

d.) A Nosztalgia Szakestre és fogadásra előzetes jelentkezés és befizetés alapján az évfolyamtárssal érkező hozzátartozókat és vendégeket is szeretettel várjuk, 5.500,-Ft/fő díjjal. Az évfolyamtársak esetében a szakesten és fogadáson való részvétel az a) pontban megfogalmazott részvételi díj befizetésével lehetséges.

Az étkezéseket csak az előzetesen jelentkezők számára rendeljük meg, helyszíni rendelésre nem lesz lehetőség.

Befizetés:

Tisztelettel kérünk, hogy a befizetendő tételeket a félreértések elkerülése végett tételesen sorold fel a mellékelt Jelentkezési lapon. Amennyiben magánszemélyként veszel részt a találkozón, a szükséges összeget postai utalványon adhatod fel az Ecoteam Egyesület részére (3515 Miskolc-Egyetemváros Pf. 34.) vagy átutalhatod az egyesület számlájára (Erste Bank 11600006-00000000-41993712). Határidő: 2012. július 31.

Amennyiben céges támogatással veszel részt, akkor az alábbi számlára lehet átutalni az igényelt szolgáltatások szerinti összeget: Ecoteam Egyesület (3515 Miskolc-Egyetemváros Pf. 34.) Erste Bank 11600006-00000000-41993712. (Kérünk, hogy az átutaláskor a közlemény rovatba neved és jubiláló évfolyamszámod feltüntetését biztosítani szíveskedj.)

A jelentkezési lap letölthető innen.

További tájékoztatás vagy segítség:

Amennyiben további tájékoztatásra vagy segítségre van szükséged, az alábbi címen érhetsz el:

5 éve végzett évfolyam:

email: megtk2007@gmail.com, postacím: Süveges Gábor, 3515 Miskolc, Egyetemváros, MISKOLCI EGYETEM Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet

10 éve végzett évfolyam:

email: evfolyam2002@gmail.com, postacím: Szilágyi Roland, 3515 Miskolc, Egyetemváros, MISKOLCI EGYETEM Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet

15 éve végzett évfolyam:

email: iitsasi@uni-miskolc.hu, postacím: Sasvári Péter, 3515 Miskolc, Egyetemváros,  MISKOLCI EGYETEM Gazdálkodástani Intézet