Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Online SAP kurzusok és certifikáció, csak a GTK hallgatói részére

2012. április 17., 14:05
A Gazdaságtudományi Kar hallgatói részére most lehetőség nyílt kedvezményes SAP kurzusok elvégzésére, és a kapcsolódó certifikációk megszerzésére.

Tisztelt Hallgatónk!

A Gazdaságtudományi Kar hallgatói részére most lehetőség nyílt kedvezményes SAP kurzusok elvégzésére, és a kapcsolódó certifikációk megszerzésére.

Az alábbi kurzusok indulnak:

- Integrated Business Processes with SAP ERP (TERP10).

- Introduction to SAP BI.

                - Introduction to SAP CRM.

                - Introduction to ABAP (új).

 Az SAP TERP10 az SAP által rendezett, és világszerte elismert SAP-kezelői vizsga, ami nagyban megkönnyíti a végzés utáni álláskeresést. A certifikáció a Duisburg University 6 havonta induló távoktatási (e-learning) tanfolyamával, majd Budapesten, a magyarországi SAP központban letehető angol nyelvű központi elektronikus teszttel szerezhető meg.

Az angol nyelvű tananyag több, mint 1000 oldal, és az SAP ERP rendszer fő moduljait mutatja be, elméleti és gyakorlati példákon, megoldandó esettanulmányokon keresztül. Az esettanulmányok megoldása során természetesen bármikor segítséget lehet kérni, emailen akár még a hétvégék során is.

A kurzus időtartama 16 hét.

Jelentkezési határidő: 2012. május 13.

Bővebb információ és jelentkezés a http://www.erp4students.eu címen. Az esetleges kérdésekre az  szvlates@uni-miskolc.hu email címen válaszolok.

Kétoldalas tájékoztató szórólap: https://sapmats-de.sap-ag.de/download/download.cgi?id=LVJPGDVSZP2U7OG5BTKLSKITSVRZ880KWR8BQT12QJAMW2LJTU

Teljes, részletes anyag a kurzusokról: https://sapmats-de.sap-ag.de/download/download.cgi?id=A14A07OY38CYWYPGKN4T4RK1TM2JJGRB7KELHRGF0YK4MP8Y76

Üdvözlettel

Lates Viktor

Miskolci Egyetem, Gazdaságtudományi Kar