Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

GTK Szakmai Napok 2012

Esemény kezdete:2012. március 6.
Esemény vége:2012. március 7.
Nagy sikernek örvendhet a Miskolci Közgazdász Szakmai Napok, amit harmadik alkalommal 2012. március 6 és 7 között rendez meg a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara.

A szervezők ezen a két napon felforgatják az amúgy is mozgalmas egyetemi életet. A rendezvényre ellátogatók a III. előadónál és környékén reggeltől estig olyan emberekkel találkozhatnak és hallhatják előadásaikat, mint Ördög Nóra, aki több televíziós műsor műsorvezetője, Schiwert-Takács László, az X-Faktor és megannyi műsor főszerkesztője, Rókusfalvy Pál, az Etyeki Pincefesztivál és Kezes-lábos Gasztronómiai Fesztivál főszervezője. Vendégük lesz Büttl Krisztián, a Red Bull Hungária marketing igazgatója, Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Stabilitás igazgatója és Frei Tamás, a nagysikerű Frei Dosszié készítője, valamint a Cafe Frei kávéházak tulajdonosa. Az érdeklődők Bányai Tamástól, a Vodafone lakossági marketing igazgatójától tudhatják meg, hogy miért jó csapatban gondolkozni és dolgozni, valamint Forrai Péter, az OTP Bank Elektronikus Banki Igazgatóságának ügyvezető igazgatója kalauzolja el a résztvevőket az elektronikus bankolás világába.

A részletes program innen tölthető le.

A rendezvényt egy hatalmas bulival zárják, ahol az idei Eurovíziós dalfesztiválra kijutott Compact Disco ad élő koncertet, majd  Radnai Péter, a Playboy Magazin volt főszerkesztője is beáll a dj pult mögé, szórakoztatva ezzel a közönséget. A rendezvény ideje alatt 5 fő témakört ölelnek fel az előadások, ezen kívül figyelemfelkeltő workshop-ok és kiállítások színesítik a programokat. Az előadások a Gazdaságtudományi Kar egyes szakirányainak (gazdálkodás és menedzsment, marketing, turizmus, nemzetközi gazdálkodás, pénzügy) megfelelő témájúak lesznek, melynek célja, hogy megtudjátok, hogy hogyan érhettek el hasonló sikereket a közgazdász szakmában. A rendezvény sikere már az előző években is megmutatkozott, ahol szintén számos ismert és közismert személy, valamint több mint 2.000 hallgató vett részt. A szervezők reményei szerint a Miskolci Egyetem mozgalmas mindennapjait kiegészítő színvonalas szakmai és társasági esemény ez évben is sok résztvevő érdeklődését kelti majd fel.