Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Sikeres szereplés a X. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen

2012. február 23., 17:13
2012-ben X. alkalommal kerül megrendezésre az OPEV, melyen 21 felsőoktatási intézmény közül a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara az előkelő negyedik helyezést érte el.

A Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégiuma 2003 óta minden év februárjában rendezi meg az Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyt. Az ország egyik legnagyobb rendezvényévé vált megmérettetésen a magyarországi, továbbá a határokon túli magyar felsőoktatási intézmények képviseltetetik magukat egy négyfős, nappali tagozatos hallgatókból álló csapattal.

A Miskolci Egyetem csapata 2012-ben a következő hallgatókból állt:

Buczkó Anett- számvitel MA

Homonnai Zsófia - pénzügy-számvitel BSC

Pálóczi István – pénzügy-számvitel BSC

Veréb Tímea – számvitel MA

 

A hallgatóknak 12 óra állt rendelkezésére, hogy a Magyar Posta esettanulmányából egy 8 oldalas vezetői összefoglalót, egy 20 perces Power Point-os előadásanyagot és egy Excel táblát készítsenek.

A 21 csapat munkáját először az előzsűri értékelte, melynek tagja volt –ebben az évben negyedik alkalommal- Süveges Gábor, tanársegéd is.

 

 

A gyakorlati szakemberekből és vállalatvezetőkből álló zsűri külön kiemelte a csapat logikus gondolkodását és gördülékeny prezentációját.

Ezúton is gratulálunk és bízunk benne, hogy a csapat további sikereket ér majd el!

 

 

Süveges Gábor

tanársegéd