Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek

2014. szeptember 8., 06:40
Ha népszerűségi szavazást tartanának az egyetem döntős lennél?
Részt vennél kreatív kampányok, rendezvények kidolgozásában és megvalósításában?

http://frissdiplomas.hu/allashirdetesek/PwC/STAR__Student_Attraction_Representative__Debrecen_Gyor_Miskolc_Pecs_Szeged/4262
2014. június 26., 14:20
A PwC Rólad szól. A PwC a Te személyes és szakmai fejlődésedet jelenti, a Te sikereidet, az élethosszig tartó tanulást, az egyéniségedet és a választásaidat. Lehetsz gyakornok vagy pályakezdő, a jövőd itt kezdődik. Ismerkedj meg karrierlehetőségeinkkel!
>> http://frissdiplomas.hu/index.php?s=1&f=3&hir=1142&szo=&honap=&lap=4
2014. május 8., 14:10
Azt senki nem mondja, hogy az iskolapadból kikerülve könnyű megtalálni azt a helyet, ahol megmutathatod, mire is vagy képes valójában, ráadásul még gyors karrierút is vár rád. Ahhoz, hogy elérd a céljaidat, sok kitartás, tanulni vágyás és nem utolsó sorban egy olyan munkahely szükséges, ahol lehetőséget is kapsz…
2014. április 24., 11:25
2014. április 11., 10:15
Érdekel a kereskedelem sohasem unalmas, nyüzsgő világa?
Kíváncsi vagy, hogyan történik egy akcióváltás vagy egy tematikus hét előkészítése?
Szívesen betekintenél az élelmiszer-kereskedelem kulisszái mögé?
Szeretsz folyton úton lenni, de nem szeretsz egy helyben ülni?
2014. március 28., 16:15
A PricewaterhouseCoopers multinacionális könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat idén is elindította Multipoly elnevezésű virtuális gyakornoki programját. A www.multipoly.hu címen elérhető játék egy hete indult el, de máris több százan élnek a lehetőséggel és kapcsolódnak be a virtuális valóságba. A tét nagy: két főre szóló amerikai utazást és Apple termékeket lehet nyerni.
2014. március 11., 15:30
Próbáld ki magad: milyen lennél egy áruház igazgatójaként? Hogy megismerhesd, milyen komoly feladat ez, a Tesco egy vadonatúj, valós idejű áruházvezetési szimulációs játékkal és értékes Apple ajándékokkal, vagy egy londoni utazással vár!
2013. április 24.
Personal branding?
Én-márka?
Személyes márkaépítés?

Mik ezek és miben segítenek fellendíteni a karriered?
2013. március 18.
Azt senki nem mondja, hogy az iskolapadból kikerülve könnyű megtalálni azt a helyet, ahol megmutathatod, mire is vagy képes valójában, ráadásul még gyors karrierút is vár rád. Ahhoz, hogy elérd a céljaidat, sok kitartás, tanulni vágyás és nem utolsó sorban egy olyan munkahely szükséges, ahol lehetőséget is kapsz…
2013. március 19., 15:57
Várunk Téged is, ha ambiciózus, teljesítményorientált, csapatjátékos, innovatív gondolkodású vagy, valamint nyitott vagy a fejlődésre, új ismeretek befogadására és szeretnél egy magyar székhelyű multinacionális vállalat sikeréhez hozzájárulni. Légy Te is azon friss diplomások közt, akik 2013-ban a MOL-csoportnál kezdik meg karrierjüket!
2013. március 12., 15:50
Második alkalommal rendezik meg idén a Tesco nemzetközi online üzleti szimulációs versenyét, ahol a hallgatók interaktív módon nyerhetnek betekintést az áruházak működésébe. A játékban, amire még március 17-ig lehet regisztrálni, négy ország több száz főiskolása és egyetemistája fogja összemérni stratégai tudását.

2012. november 14., 21:02
Korlátlan beszélgetés feltöltőkártyásoknak!
2012. október 24., 20:17
A Vodafone bemutatja a Nagy Ötlet kreatív diákversenyt. Csináld meg az év tarifájának a kampányát!
2012. augusztus 17. - 20.
Bírod az autókat és a sebességet? Megnéznéd közelebbről egy versenyautó felépítését? Érdekel az autógyártás technológiája? Ha igen, akkor ezt a játékot Neked találták ki! A Formula Student Hungary nem egyszerű autóverseny, hiszen felsőoktatásban résztvevő fiatalok mérik össze gyorsaságukat és tudásukat a Győr- Gönyű kikötőnél. Légy te is részese ennek az egyedülálló eseménynek!
2012. július 3. - 8.
Eleged van már a vizsgákból? Pihenj, szórakozz és kapcsolódj ki aktívan! A HÖOK a következő kulturális - és sportprogramokat ajánlja neked közvetlenül vizsgaidőszak után:
2012. április 18.
A jövő Győrben épül!
2012. április 28.
Az év legérdekesebb és legtöbb izgalmat ígérő versenye a miskolci Bosch szervezésében hamarosan indul.
2012. április 10., 18:56
Kíváncsi vagy, hogy telik a Nescafé 3in1 brand managerének egy napja? Szeretnéd látni, hogyan dolgozik egy nemzetközi márka projektcsapata? Szeretnéd megtudni, mivel készül a Nescafé 3in1 a Szigetre, és szívesen betekintenél a háttérmunkába?

Ha a válaszod IGEN, akkor GYERE, ÉS PRÓBÁLD KI MAGAD!
2012. április 13., 09:00 - 15:00
Április 13-án, pénteken második alkalommal nyitja meg kapuit a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium az érdeklődő fiatalok előtt. A nyílt napra ellátogató diákok találkozhatnak a minisztérium államtitkáraival és kormánytisztviselőivel, előadásokat hallgathatnak meg a KIM kiemelt projektjeiről, játékon vehetnek részt, és csatlakozhatnak a közigazgatás kulisszatitkait feltáró körsétákhoz.
2012. április 8., 22:44
Most ismét jelölheted volt középiskolai kémia, fizika vagy matematika tanárodat a MOL - MesterM - díjra, mellyel megköszönheted neki, hogy munkájával, személyiségével megszerettette veled a kémia, fizika, illetve matematika tantárgyakat, továbbá hogy szakmai felkészítéseden túl hozzásegített a műszaki/mérnöki/természettudományi pálya választásához.