Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek > Startolj a Formula Student Hungary belépőkért!

Startolj a Formula Student Hungary belépőkért!

Esemény kezdete:2012. augusztus 17.
Esemény vége:2012. augusztus 20.
Esemény helyszíne:Gönyű
Bírod az autókat és a sebességet? Megnéznéd közelebbről egy versenyautó felépítését? Érdekel az autógyártás technológiája? Ha igen, akkor ezt a játékot Neked találták ki! A Formula Student Hungary nem egyszerű autóverseny, hiszen felsőoktatásban résztvevő fiatalok mérik össze gyorsaságukat és tudásukat a Győr- Gönyű kikötőnél. Légy te is részese ennek az egyedülálló eseménynek!

Megjutalmazzuk a gyorsaságot!

Nem kell mást tenned, csak válaszolj a rövid kvíz kérdésekre és ha még nem rendelkezel regisztrációval a frissdiplomas.hu oldalán, ezt is tedd meg! Ha pedig már regisztráltál, frissítsd adataidat, hogy részt vehess a játékban.

Ha az első 250 kérdőívet hibátlanul kitöltő között vagy, páros belépőjeggyel jutalmazunk meg. És ami még ennél is izgalmasabb, a belépőjegyekkel nem csupán részt vehetsz a versenyen, de a boxutcában is körülnézhetsz, és találkozhatsz Európa 900 legjobb Formula Student versenyzőjével. Ezt azért kár lenne kihagyni, ugye?

Mindezek mellett a versenyre érkezők kedvezményes étkezést (kb. 1000 forint) és szállást is igényelhetnek saját költségükön.

A játék időtartama: 2012. július 18. szerda - augusztus 10. péntek 23.59

Tudtad-e, hogy…

- a Formula Student Hungary olyan népszerű, hogy az idei versenyzői létszám 52 másodperc alatt betelt?
- a versenyzők között női résztvevők is vannak?
- a hazai verseny történetében első ízben nem csak belső égésű motoros, hanem elektromos autók is rajthoz állhatnak?
- a 4 napos verseny (2012. aug.17-20.) során a csapatoknak például üzleti tervet is össze kell állítaniuk a kész autó szériagyártásához kapcsolódóan?


Kvízre fel! Gazdagodj velünk egy felejthetetlen nyári élménnyel!

A részvételi feltételeket itt olvashatod.

frissdiplomas.hu