Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek > Kezdd Te is karriered Magyarország legnagyobb vállalatánál!

Kezdd Te is karriered Magyarország legnagyobb vállalatánál!

MOL Growww 2013 Friss Diplomás Program
2013. március 19., 15:57
Várunk Téged is, ha ambiciózus, teljesítményorientált, csapatjátékos, innovatív gondolkodású vagy, valamint nyitott vagy a fejlődésre, új ismeretek befogadására és szeretnél egy magyar székhelyű multinacionális vállalat sikeréhez hozzájárulni. Légy Te is azon friss diplomások közt, akik 2013-ban a MOL-csoportnál kezdik meg karrierjüket!

A MOL-csoport a világ negyven országában van jelen, több mint 31,000 munkavállalót foglalkoztat. Tizenegy országban végez szénhidrogén-kutatási tevékenységet és hét országban folytat kitermelést. Öt kőolaj-finomítót és két petrolkémiai gyárat üzemeltet Magyarországon, Szlovákiában, Horvátországban és Olaszországban.

Growww2013

Céljaink megvalósításához magasan kvalifikált, tehetséges és elkötelezett kollégákra van szükségünk. Ennek érdekében 2007 óta minden évben elindítjuk Friss Diplomás Programunkat, a Growww-t, melynek keretében az elmúlt 6 évben több mint 1100 friss diplomás csatlakozott hozzánk Magyarországon, Horvátországban, Szlovákiában, Pakisztánban, Olaszországban, Oroszországban, Romániában, Szlovéniában és Irakban.

Ajánlott állások: A program keretében idén is elsősorban a speciális olajipari, mérnöki területekre, valamint üzleti és üzleti támogató területekre várjuk friss diplomás munkatársak jelentkezését.

Elvárt nyelvismeret: tárgyalási szintű angol, továbbá előnyt jelent az alábbi nyelvek valamelyikének ismerete: arab, horvát, német, olasz, orosz, román, szlovák.

Várunk Téged is, ha:

  • ambiciózus,
  • teljesítményorientált,
  • csapatjátékos,
  • innovatív gondolkodású


vagy, valamint nyitott vagy a fejlődésre, új ismeretek befogadására és szeretnél egy magyar székhelyű multinacionális vállalat sikeréhez hozzájárulni. Légy Te is azon friss diplomások közt, akik 2013-ban a MOL-csoportnál kezdik meg karrierjüket!

Jelentkezés: www.mol.hu/karrier

Jelentkezési határidő: 2013. április 25.

Bővebb információ: Growww2013@MOL.hu