Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek >  Korlátlan beszélgetés feltöltőkártyásoknak a Vodafone-nál!

Korlátlan beszélgetés feltöltőkártyásoknak a Vodafone-nál!

2012. november 14., 21:02
Korlátlan beszélgetés feltöltőkártyásoknak!

 

Szeretnél feltöltőkártyásként korlátlanul beszélni a haverokkal? Akkor válaszd a VitaMAX Tuning tarifát, töltsd fel 5000 Ft-tal és beszélj korlátlanul 0 Ft-ért minden Vodással a feltöltéstől számított 30 napig. Sőt, 5000 Ft-os feltöltés esetén az SMS és a beszélgetés is sokkal olcsóbb: 28,5 Ft minden időszakban. Ha ez nem lenne elég, akkor most figyeljetek: a tarifához akár 1 GB díjmentes internet is jár.

A tairfáról bővebb infót a www.vodafone.hu/tuning oldalon találtok. Ha kipróbálnátok a VitaMAX Tuning tarifát, akkor keressétek az egyetemen az alábbi átadási pontokon, ahol ingyen a tietek lehet egy 500 Ft-tal feltöltött VitaMAX Tuning SIM kártya:

Átadési pontok listája.

- Egyetemi Ajándékbolt

- Egyetemi Papírbolt (Uni-Hotel alatt)

- Fénymásoló ( A/1 9. ajtó)

 

Szuper tarifához szuper készülék kedvező áron

Ha van már SIM kártyátok, és szeretnétek hozzá egy okostelefont. hogy a díjmentes internetet is maximálisan ki tudjátok használni akkor a Samsung Galaxy Y-t ajánljuk 21.990 Ft-ért, 5000 Ft-os feltöltés esetén. Ha van már Tuning SIM kártyátok, és regisztráltok a Vodafone Köszönet programjába, akkor 20310 Ft-ért tiétek lehet a készülék.

Samsung okostelefonokhoz exkluzív tartalmak

Október közepétől ingyenesen elérhető a Samsung androidos okostelefonjaira és táblagépeire egy exkluzív, magyar alkalmazásokból álló appcsomag, amely a rajtnál 11, de az év végére már 15 hasznos programot fog tartalmazni. A Samsung App Mix sokoldalú alkalmazásaival minden Android 2.3-as vagy frissebb rendszerrel felszerelt Samsung okostelefon és táblagép tulajdonosa ingyenesen jut hozzá magyar tartalmakhoz.

Az alkalmazások a korábban megvásárolt Samsung-telefonokra utólag tölthetők le a Samsung Apps áruházból, míg az újakra a keretalkalmazás hamarosan már előtelepítve érkezik.

Vodafone (x)