Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek > Újra Multipoly - a PwC online szimulációs játéka

Újra Multipoly - a PwC online szimulációs játéka

2014. március 28., 16:15
Cimkék:PwC, Multipoly, szimuláció, gyakornok
A PricewaterhouseCoopers multinacionális könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat idén is elindította Multipoly elnevezésű virtuális gyakornoki programját. A www.multipoly.hu címen elérhető játék egy hete indult el, de máris több százan élnek a lehetőséggel és kapcsolódnak be a virtuális valóságba. A tét nagy: két főre szóló amerikai utazást és Apple termékeket lehet nyerni.

A Multipoly online világa a PwC-t, mint vállalatot, annak tevékenységi területeit és működését mutatja be. A virtuális valóság játékosai, mint gyakornokok vesznek részt a PwConline szimulációjában, úgy, mintha ott dolgoznának egy évet. A játékosoknak képzésre kell járniuk, csatlakozniuk kell valamilyen közösséghez és ügyfelekkel kell tárgyalniuk, a további különböző érdekes feladatok megoldása mellett.

A játék fő színtere a PwC budapesti székháza, illetve annak különböző irodái és helyszínei. Továbbá külső helyszínek is megjelennek, mint a győri iroda, konferencia helyszínek vagy kikapcsolódásra alkalmat adó helyek, mint éttermek, és a sportközpont. A játékosoknak ezekre a különböző helyszínekre kell ellátogatniuk, ahol szituációkkal találkoznak, és ők dönthetik el, hogy ezek közül melyikbe szeretnének bekerülni. A szituációkban feladatokat kell megoldaniuk, melyekkel többek között a szakmai tudásuk válik mérhetővé.

A Multipolyugyanakkor minden értelemben több mint egy online játék, hiszen a virtuális első fordulót követően egy személyes, második fordulóra is sor kerül. Ekkor az első fordulóban legjobban teljesítők személyesen is megmutathatják tudásukat, rátermettségüket a PwC szakemberei előtt.

Az élmények mellett a nyeremények is igen vonzóak. A fődíj egy két fő részére szóló amerikai utazás, szállással és repülőjeggyel. A pontos úti célról pedig a játékosok döntnek, az ő kezükben van, hogy miért versenyeznek. A PwC Hungary Careers oldalon szavazhatnak, hogy Los Angeles, Miami vagy New York legyen-e a kiválasztott város. Továbbá a második és harmadik helyezett Apple termékeket nyer.

Ha ez még nem lenne elég meggyőző, ebben az évben diákszervezetként is összemérhetik a játékosok a tudásukat és a legjobbak pénzjutalomban részesülnek. Az egyéni motiváció és nyeremények mellett, így most azt a szervezetet is támogathatják a virtuális gyakornokok, melynek tagjai. Ehhez a szervezeti tagoknak a játékban minél több pontot kell gyűjteniük és a Facebookon kommunikált plusz feladatokat együtt megoldaniuk.

 

Az online forduló 2014. március 24-én indul, később a személyes forduló követ. A játékosoknak a PwC Hungary CareersFacebook (www.facebook.com/ PwC.Hungary.Careers) oldalát is érdemes látogatniuk, hiszen ezen a felületen sok hasznos tanácsot kapnak, ajándékokat nyerhetnek és értesülnek a játékot érintő legfontosabb információkról.

 

Minden tudás birtokában, nincs más hátra, mint lépjetek be a virtuális valóságba, ahol új élmények és barátok várnak Rátok. Építsétek a karriereteket és szerezzétek meg a nyereményekegyikét!

Sok sikert!

www.frissdiplomas.hu