Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek > Ami ma egy frissdiplomás programnak indul, könnyen az egész jövőd lehet!

Ami ma egy frissdiplomás programnak indul, könnyen az egész jövőd lehet!

Tesco Frissdiplomás-program
2014. május 8., 14:10
Azt senki nem mondja, hogy az iskolapadból kikerülve könnyű megtalálni azt a helyet, ahol megmutathatod, mire is vagy képes valójában, ráadásul még gyors karrierút is vár rád. Ahhoz, hogy elérd a céljaidat, sok kitartás, tanulni vágyás és nem utolsó sorban egy olyan munkahely szükséges, ahol lehetőséget is kapsz…

Nem könnyű friss diplomával elindulni: kell hozzá kitartás, rátermettség, szorgalom – és egy olyan frissdiplomás program, ahol gyors karrierút vár! Frissdiplomás programunk keretében megismerheted a Tesco magyarországi működését irányító budaörsi központi iroda életét, vagy áruházainkban bizonyíthatod rátermettségedet.

 

Mi az amit nyújtunk neked?

Egy olyan 12 hónapos programot, melynek során amellett, hogy a választott területeden dolgozol, elméleti oktatáson és készségfejlesztő tréningeken is részt vehetsz, így lépésről-lépésre fedezheted fel a kiskereskedelem izgalmas világát.
Emellett egy kijelölt mentor folyamatosan segít majd téged.


Ha pedig a záróvizsgán is jól teljesítesz, az adott pozícióba kinevezést kapsz és akár nemzetközi karriert is befuthatsz nálunk! A sikeres záróvizsga után gyakornokaink akár száz százalékának is végleges állást tudunk biztosítani. Nem mellesleg már a kezdetektől fogva versenyképes fizetéssel várunk, hiszen tudjuk, hogy elindulni a legnehezebb…


Indítsd nálunk a karriered, és meglátod – csak rajtad múlik, hogy meddig jutsz el…

 

A Tesco Frissdiplomás program aktuális pozíciói:

  Beszerzés - frissdiplomás  
  Kereskedelmi igazgató - frissdiplomás  
  Pénzügy - frissdiplomás  

 

frissdiplomas.hu