Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek > Csináld meg az év tarifájának a kampányát!

Csináld meg az év tarifájának a kampányát!

Vodafone nagy ötlet kreatív diákverseny
2012. október 24., 20:17
A Vodafone bemutatja a Nagy Ötlet kreatív diákversenyt. Csináld meg az év tarifájának a kampányát!

Adott egy remek feltöltőkártyás tarifa, a VitaMAX Tuning, amellyel 26 év alattiként minden Vodafone-ost korlátlanul 0 Ft-ért hívhatsz. De nem csak ezért jó ez a tarifa. Minden feltöltésedhez díjmentes internetet adunk, és 3000 Ft vagy afeletti feltöltés esetén szuper perc- és SMS díjakat is. És annak érdekében, hogy biztosan célba jusson az üzenet, 26 év alattiakra bízzuk a tarifa kampányának az elkészítését. Vagyis Rád!

 
Ha olyan friss ötlettel jelentkezel be, ami a döntőbe juttat, gyakorló profiktól kapsz reklámipari képzést, a Vodafone-tól pedig szakmai referenciát. Ha pedig a döntőben a te kampányterved nyer, nem csak okostelefont nyersz, de meg is valósítjuk a kampányodat országszerte!
 
És hogy ne csak a fejedben maradjon nyoma az itt szerzett tapasztalatnak, minden döntőbe jutott ötletember személyre szóló ajánlólevelet kap a Vodafone márkaigazgatójától, Szabó Bélától, ami nem fog rosszul jönni, amikor majd a kommunikációs szakmában keresel állást számos más frissdiplomással versengve.
 
A legjobb ötletet szállító csapat minden tagja még egy Samsung Galaxy S III okostelefont is kap VitaMAX Tuning kártyával, amelyre 6 hónapig a Vodafone tölti majd a pénzt.
 
Van ötleted? Indítsd be a karriered!
A versenyre 2-4 fős csapatok jelentkezését várjuk a palyazz@vodafonenagyotlet.hu
e-mail címen. Részletek: www.vodafone.hu/nagyotlet
Vodafone