Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek > Go-kart, Go-Bosch!

Go-kart, Go-Bosch!

2014. április 24., 11:25

Köztudott, hogy a Bosch évről évre nagyszabású projektkísérletekkel rukkol elő, melyek főszereplői természetesen a mérnökjelöltek. Mostantól 3 éven át 5 egyetem csapata épít egy-egy gokartot, melynek 2016-ra önjáróvá kell fejlődnie. Az idei évad megmérettetését a Hungaroringen tartják május 10-én. Az első szezonban a cégtől kapott vadonatúj gokartba elektromos gázpedált, elektromosan működtetett rögzítőféket, valamint ultrahangszenzorokat kell beépíteni. A gokarttal emellett az automata parkolás és a hátramenet bravúrját is végre kell hajtani.

 

A Go-kart, Go-Bosch! projektben érintett vidéki egyetemekről szurkolóbuszok indulnak, a többi egyetem részére pedig Budapestről a Műcsarnok mellől indulnak járatok a rendezvény helyszínére, melyről minden regisztrált tag külön értesül a regisztráció határidejének lejártát követően.

Ha egyetemista vagy és a társaidnak szeretnél szurkolni, akkor itt tudsz regisztrálni: http://www.gokart.bosch.hu/fooldal

Ha már tapasztalt mérnök vagy és érdekelnek az innovációk, akkor itt jelentkezhetsz: www.bosch.hu/boschnap

Nézd meg a rendezvény videóját is: https://www.youtube.com/watch?v=yt7FEa_j6q8