Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Fenntarthatósági és vállakozási Blended Intensive Programok a Miskolci Egyetemen

2023. június 12., 13:20
2023. május 29. és június 3. között közel 40 külföldi hallgatót láttunk vendégül a Miskolci Egyetemen, akik a Gazdaságtudományi Kar által első alkalommal szervezett, az Erasmus+ által támogatott, online és jelenléti oktatást is tartalmazó két BIP programon vettek részt, melyek közül az egyik fantázianeve a 'Fenntarthatóság és vállalati társadalmi felelősségvállalás', a másiké pedig 'Vállakozás: az ötletől a megvalósításig' volt.
Az itt töltött idő alatt a Nagyváradi Egyetemről, a Lodz Egyetemről és az Ostravai Műszaki Egyetemről érkezett román, lengyel és cseh hallgatók a napközbeni órák mellett, melyet nemzetközi és hazai professzorok tartottak, gyárlátogatások, labor túrák során ismerkedhettek a fenntarthatóság és a vállalkozások indításának fortélyaival, késő délutánonként pedig városnéző túrákon  - Miskolc belvárosában és Lillafüreden- és különféle kulturális programokon tapasztalhatták meg városunk hangulatát és kultúráját. Minden résztvevőt visszavárunk Miskolcra akár hosszabb Erasmus+ mobilitás keretében, akár valamelyik nemzetközi programunk hallgatójaként.