Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Gránit Bank előadások a digitális bankolásról a Miskolci Egyetemen

2023. május 17., 10:00
A Gránit Bankkal kötött stratégiai megállapodás keretében 2023. május 11-én Dr. Lehóczky Zoltán elnök-vezérigazgatói tanácsadó és Ács Bence lakossági értékesítési referens előadásaira került sor a Miskolci Egyetem Business Clubjában angol és magyar nyelven a Miskolci Egyetem magyar és nemzetközi hallgatói számára „Hogyan változtatják meg a digitális innovációk bankolási szokásainkat?” címmel.

Az előadáson a hallgatók – a digitális ökoszisztémát érintő - tágabb kitekintés keretében képet kaptak a Gránit Bankról, illetve azokról a digitális innovációkról, amelyekkel a Bank piacvezető, köztük kiemelésre került többek között a szelfis számlanyitás, az Otthon Kalkulátor és az applikációba integrált Öko Kalkulátor, illetve a fizetési kérelmen alapuló FairPay fizetési megoldás is.

A kétszer másfél órás előadások során nagyon sok hasznos információ hangzott el, vendégeink érdekfeszítően mutatták be ezt az egyre növekvő és erősödő területet, amelynek a Gránit Bank (https://granitbank.hu/)  a legjobb hazai szakértője és éllovasa. Az előadásokat követően
előadóink számos kérdést kaptak, amelyekre részletes választ adtak a programon résztvevő több mint 40 hallgató számára.

A magas színvonalú prezentációk általános sikert arattak, öregbítve a Gránit Bank hírnevét és növelve egyetemi ismertségét.