Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Nemzetközi Hét a Gazdaságtudományi Karon

2023. április 26., 09:30
A Miskolci Egyetem 2023. április 17-21. között Nemzetközi hetet (Staff week) szervezett, amelyen a Gazdaságtudományi Kar is képviselte magát.
A rendezvény célja az egyetem régi és új partnereivel való találkozás és az intézmények közötti együttműködés szorosabbra fűzése, valamint új területekre történő kiterjesztése volt.
 
A párhuzamosan két szekcióban zajló workshopok eredményeként kettős diploma programok, közös projektek és COIL (collaborative international online learning) képzési formában való együttműködés lehetőségeiről egyeztettek a résztvevők.
 
A Gazdaságtudományi Kar szerdai rendezvényén tíz külföldi kollégánk vett részt, albán (University "Aleksander Moisiu" Durres), azeri (Azerbaijan State University of Economics), kazah (M. Narikbayev KAZGUU University) és kolumbiai (University of Pontificia Bolivariana) partnereink részéről. A workshopon egyéni kutatási és disszeminációs elképzelések egyeztetésére is lehetőség nyílt. Ezt követően karunk vendégei részt vehettek az angol nyelvű előadásainkon, amelyeken hallgatóink nagy érdeklődéssel és sok-sok kérdéssel fogadták őket. 
 
A szakmai program mellett örömmel mutattuk meg vendégeinknek Boldogkőváralját, Tokajt és Miskolc belvárosát is.
 
Jövőre is várunk mindenkit szeretettel!