Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Változatosan kezdte meg a Hantos Elemér Szakkollégium a 2022/2023-as tanévet

2022. november 28., 09:05
Szakkollégistáink Szlovákiában jártak tanulmányúton, ahol a partneregyetem mellett érdekes gyárlátogatásra is került sor. A felvételikampány során 11 új taggal bővült a kollégium közössége, akiknek ezúton is gratulálunk a sikeres felvételihez! Az új közösség különböző csapatépítő programokon is részt vett, többek között az Egyetemi Sportnapon főztek együtt a tanulók.

Az elmúlt két és fél hónapban számos esemény történt, amikre büszkék vagyunk. Tanulóink több versenyen, CaseFest, Eset22, KSH Stat Wars, és a Pécsi Menedzsment Esettanulmányi Versenyen is eredményesen kipróbálhatták magukat, és több versenyen jelenleg is dolgoznak. E mellett a Gazdaságtudományi kar által szervezett tudományos konferencián is képviseltette magát a szakkollégium, ahol érdekfeszítő témákról hallgattak többet az érdeklődők.

Büszkék vagyunk arra, hogy a szakkollégistáink több egyetemi elismerést, és ösztöndíjat is elnyertek, többek közt a Nemzeti Felsőoktatási ösztöndíjat, az Universitas Miskolcinensis Alapítvány Ösztöndíját, az Magyar Nemzeti Bank Kiválósági Ösztöndíját és a G-Eminens díjat is.

A szakkollégium tehát eredményesen kezdte meg az őszi szemesztert, amihez ezúton is gratulálunk, és további sikereket kívánunk tagjainak!