Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Újraindult a Business Club

2021. október 6., 14:55
A nyári szünet után szeptemberben újra indult a Business Club rendezvénysorozat, amely várhatóan december közepéig minden héten szerdán 18:00 órától várja az érdeklődőket személyesen az A3/312-es teremben (62-es előadó) az aktuális járványügyi előírások betartásával.

Szeptember 22-én a Business Club vendége Sári Gábor autószerelő-vállalkozó volt. Röviden ismertette, hogyan lehet valakiből műhelytulajdonos. Az egyik érdeklődő konkrétan ezzel akar foglalkozni, úgyhogy kapott részletes tanácsokat, hogyan vágjon neki. Egy másik résztvevőnek start-up vállalkozása van, ő is számos gyakorlati instrukciót kapott arra nézve, mire helyezze a hangsúlyt.

Szeptember 29-én Lipták József, az Aegon területi vezet menedzsere volt a vendégünk. Ő a karrier, siker és életpálya tervezésről beszélt. A végén számos kérdésre válaszolt. Például azzal kapcsolatban, hogyan egyeztethető össze a vállalkozás és a család, az életpálya melyik szakaszán mire kell figyelni, hogyan kell megtervezni karrierünket. Külön kiselőadást tartott Dale Carnegie tréningjeiről, amiken személyesen is részt vett.

A rendezvény az EFOP 3.4.3-16-2016-00015 „FŐNIX-ME” Megújuló Egyetem felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében projekt keretében és támogatásával valósult meg.