Az „Éttermiségi”, avagy a Magyar Gasztronómiai szövetség alelnökét látta vendégül a Business Club
2021. június 2-án tartotta szokásos, ez alkalommal is magyar nyelvű összejövetelét a Business Club. Vendégünk Barabás Zoltán "az Éttermiségi", a Magyar Gasztronómiai szövetség alelnöke volt.
Barabás úr röviden elmondta, hogyan lett felszolgálóból több étterem tulajdonosa és Debrecen legnagyobb vendéglátóipari vállalkozásának a vezetője. Számos szakmai titkot elárult a főzés és a vendéglátás területéről. A beszámolót követően vendégünk nagyon sok kérdést kapott, de egyiket sem hagyta megválaszolatlanul. A hallgatóság különleges főzési eljárások titkaiba is be lett avatva.
A rendezvény az EFOP 3.4.3-16-2016-00015 „FŐNIX-ME” Megújuló Egyetem felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében projekt keretében és támogatásával valósult meg.