Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A lakótelepi irodától a multinacionális cégig. Sikertörténet a Business Clubban.

2021. június 7., 09:15
2021. június 2-án tartotta szokásos, ez alkalommal magyar nyelvű összejövetelét a Business Club. Vendégünk Dr. Balla Róbert, a Foldana Zrt. vezérigazgatója volt.

Balla úr röviden összefoglalta, hogyan lett egy háromszázezer forinttal megalapított Kft. tizennégy év alatt egy 10 milliárd forint konszolidált árbevételt produkáló, ma már multinacionális vállalkozássá, hiszen Montenegróban már 2 éve jelen vannak. A Business Club rendezvényen is Montenegróból vett részt. Terveik szerint Észak-Macedóniában jövőre nyitnak leányvállalatot. A Foldana a követeléskezelés, az ingatlanhasznosítás és a faktoring területén működik. Balla úr ecsetelte mindhárom terület sajátosságait és jellemzőit. Az első rész után az érdeklődők számos kérdést tettek fel, amikre részletes szakmai válaszokat kaptak.  

A rendezvény az EFOP 3.4.3-16-2016-00015 „FŐNIX-ME” Megújuló Egyetem felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében projekt keretében és támogatásával valósult meg.