Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Az Európai Unió döntéshozatali mechanizmusa a Business Clubban

2021. május 3., 10:30
2021. április 28-án került sor az angol nyelvű Business Club újabb rendezvényére. Igazán illusztris vendégünk volt Iván Gábor úr személyében, aki egyrészt Director, General Secretariat of the Council of the European Union pozíciót tölt be, emellett President of the Section of the European Union, Hungarian Economic Association funkcióban is tevékenykedik.

Vendégünk érdekfeszítő előadást tartott az Európai Unió döntéshozatali mechanizmusáról, sok-sok olyan részlettel, amit csak hosszas gyakorlat után lehet megtanulni. Az érdeklődők számos kérdést tettek fel, amelyekre örömmel és profi módon válaszolt. Az összejövetelt követően meghívtuk egy személyes előadásra is a Miskolci Egyetemre, amint azt a járványhelyzet lehetővé teszi majd.  A rendezvény az EFOP 3.4.3-16-2016-00015 „FŐNIX-ME” Megújuló Egyetem felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében program keretében és támogatásával valósult meg.