Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A rendezvényszervezés fortélyairól hallhattunk a Business Club-ban

2021. március 29., 09:30
Március 24.-én megtartotta szokásos - magyar nyelvű - összejövetelét a Business Club. Vendégünk Marti György volt, rendezvényszervező, emellett sakkmester, a Magyar Darts Szövetség elnökségi tagja.

Marti úr elmondta, hogyan szervezett meg rangos sporteseményeket, például az 1995-ös sakkcsapat BEK döntőt Budapesten, ahol a világ akkori 20 legjobb sakkozójából 17 jelen volt. Beszélt egyes résztvevők különleges kívánságairól és azok teljesítése nehézségeiről.

Beszámolt a COVID19 által okozott változásokról és a piac jelenlegi helyzetéről. Számos, a hallgatóság által feltett kérdésre válaszolt részletesen, a kérdezők megelégedésére. A rendezvény az EFOP 3.4.3-16-2016-00015 „FŐNIX-ME” Megújuló Egyetem felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében program keretében és támogatásával valósult meg.