Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Ingyenes OPEN GIS középiskolás akadémia indul a térinformatika iránt érdeklődő középiskolások számára

2021. március 18., 20:10
Érdekel a térinformatika világa? Szeretnél megismerni térinformatikai szoftvereket? Szeretnéd megtanulni, hogyan gyűjts adatokat, készíts területi elemzéseket és tematikus térképeket? Jelentkezz az Open GIS Középiskolás Akadémia ingyenes képzésére!
Az Open GIS Középiskolás Akadémia fő célkitűzése, hogy bevonja és támogassa a régióban élő, számítástechnika-térinformatika iránt érdeklődő középiskolás diákokat, akik számára a tanfolyam elvégzése szakmai tapasztalatot biztosít adatok legyűjtése, rendszerezése, feldolgozása és vizuális megjelenítése terén (térképszerkesztés), másrészt hozzájárulhat a tehetségük, kreativitásuk kibontakoztatásához.
 
A Miskolci Egyetem által szervezett foglalkozásokat két napon, 2021. április 8-án (csütörtökön) és 16-án (pénteken) ONLINE fogják tartani, mindkét napon 3-4 órás időtartamban (szünetek biztosításával). A program minden középiskolás számára nyitott!
 
Jelentkezési határidő: 2021. április 1.
 
Jelentkezni a következő linken található Google Űrlapon lehet: https://docs.google.com/forms/d/1nud3OKXFY58RPwX4g_FB7KZxFZz96jEs83TzsqWqn4s/edit
 
A képzésről bővebben ITT lehet olvasni, további információt pedig az oktatók tudnak adni a következő e-mail címeken: Zapreskó-Farkas Evelin: z.f.evelin@outlook.hu, Orosz Dániel: regorosz@uni-miskolc.hu.
 
Az  OPEN GIS KÖZÉPISKOLÁS AKADÉMIA az EFOP 3.4.3-16-2016-00015 „FŐNIX-ME” Megújuló Egyetem felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében program keretében és támogatásával valósul meg.