Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Az önkormányzati tevékenységek jogi vonatkozásait taglalta a Miskolc Business Club előadása

2021. február 23., 18:20
A Miskolc Business Club következő vendége 2021. február 17-én Dr. Bakó Balázs jogi referens volt, aki a Fővárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában dolgozik és az önkormányzati tevékenységek jogi vonatkozásairól tartotta angol nyelvű előadását.

Vendégünk összefoglalta a Fővárosi Önkormányzat szervezetének jogi sajátosságait és bemutatta szűkebb területét, a területhasználati engedélyek kiadásának kérdéskörét. Érthetően elmagyarázta ezt a kívülállók számára bonyolult kérdéskört, majd pedig válaszolt az időközben felmerült kérdésekre. Török vendégünk, akiről időközben kiderült, hogy maga is jogász, írásban is megköszönte az érdekes előadást.

Az előadás az EFOP 3.4.3-16-2016-00015 „FŐNIX-ME” Megújuló Egyetem felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében program keretében és támogatásával valósult meg.