Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Amerikai üzletembert láttunk vendégül a Business Club rendezvénysorozatunk keretében

2020. december 17., 11:30
2020. december 2-án megtartotta szokásos találkozóját az angol nyelvű Business Club rendezvényünk. A vendégünk Mr. Allen Woodall, a kaliforniai (USA) Centerpoint Design & Construction Co. ügyvezető alelnöke (Executive Vice President) volt, aki online csatlakozott a kaliforniai Sacramento városából.

Röviden, néhány percben ismertette pályafutását, majd a vendégek kérdéseket tettek föl, amiket Woodall Úr részletesen megválaszolt. Beszámolójából kiderült, hogy vietnámi veterán, az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészetének (US Navy) nyugalmazott alezredese. Számos hasznos tanácsot adott az érdeklődőknek. Ez az alkalom egy történelmi összejövetel volt, hiszen a vendég 9 órás időeltéréssel, online az Egyesült Államokból volt jelen a klub eseményen, amelyre még nem volt példa a Business Club történetében. Jövőbeli törekvéseink között még több elismer hazai és külföldi szakember bevonása szerepel a hallgatóink munkaerőpiaci esélyeinek a növelése érdekében.