Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kutatók Éjszakája

Esemény kezdete:2019. szeptember 27., 18:00
Esemény helyszíne:Miskolci Egyetem Főépület földszintjén a Páternoszter előtt
A Gazdaságtudományi Kar 2019-ben is minden érdeklődőt vár ismeretterjesztó programokkal, kompetencia és tudásmérő vetélkedőkkel a Kutatók Éjszakája rendezvényre+

 

A Gazdaságtudományi Kar Kutatók Éjszakája programja

FIN & FUN A PÉNZ ARCAI
Kicsiknek 18:00 - 19:30 Pénzügyi játékok: pénzkirakó, pénzrajzolás, memóriajáték és más pénzzel kapcsolatos játékok, amelyeket akár a legkisebbek is kipróbálhatnak. A jutalom sem marad el :)
Nagyoknak 20:00 - 22:00 FINTELLIGENCE Meetup - A fiúk a bitcoin bányában dolgoznak: Elkalauzolunk a kriptovaluták világába. Bitcoin és blockchain - túlhájpolt technológiák, vagy a jövő gazdasági rendszerének alapjai? Hogyan lehet kriptovalutám és mire tudom használni? Tényleg 1 millió dollárt fog érni 1 bitcoin? 
A (fogyasztóvédelmi) TITKOK KAMRÁJA Avagy a bölcsek köre.
FOGYASZTÓVÉDELMI KVÍZ - teszteld tudásod!
Fogyasztóvédelmi varázsszőnyeg:
"OKOS BOLT" társasjáték
Interaktív fogyasztóvédelmi kuckó:
"OKOS KOSÁR" & "OKOS OTTHON"
BEVÁLLAL(koz)ÓS Okospont "EXTRÉM" GAZDASÁGI ACTIVITY: interaktív csapatjáték
LOGI-MIX: logikai fejtörők, gazdasági játékok nagyoknak, szórakoztató játékok kicsiknek.
VÁLLALKOZÓI TESZT - tudd meg, milyen vállalkozó lennél!
KVÍZelítő Magyarország és a világ gazdasági és társadalmi jelenségeit a számok és a tények tükrében bemutató statisztikai ésközgazdasági kvízjátékok, melyek teszteli a résztvevők tájékozottságát, általános intelligenciáját.
Kor(lát) nélkül, avagy fejlesszük együtt kompetenciáinkat! Minden életkorban más kompetencia szükséges az életben. Rendelkezünk kompetenciákkal és bizony korlátokkal is. Mi segítünk abban, hogy ezeket megismerjük és legyőzzük őket. Tudsz problémát megoldani? Kíváncsi vagy korlátaidra? Keress fel minket a Gazdaságtudományi Kar standján! 
WONDER WORLD A játékosoknak kvízkérdésekre kell válaszolni. Egymás ellen versenyezve, dobókocka segítségével juthatnak el a pálya végére. 
Tutajjal át a másik partra Egy meghatározott szabályrendszer segítségével át kell jutni a másik partra. A nyertes csapat tagjai ajándékot kapnak.
Térképes kvízjátékok Interneten elérhető térképes kvíz
http://www.megajatek.hu
Marketing a mindennapokban Szeretnéd megismerni a híres márkák történetét? Tesztelnéd magad, hogy felismered-e a logókat? Gyere és játssz velünk:
Online marketingkvíz,    Márkafelismerő játék,
Keresztrejtvény
"Utazók klubja" Turizmus totó és internetes játékok a turizmus és vendéglátás témáiban, a Kahoot programmal,
Keresztrejtvény,
UTAZZUNK! - társasjátékok kicsiknek és nagyoknak