Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Sikeres MAGScholar Konferenciát rendeztünk

2019. augusztus 8., 19:35
Az idei MAGScholar (Marketing in Asia Group) Konferencia (Európa) 2019. június 27. és 29. között került megrendezésre a Miskolci Egyetemen a Gazdaságtudományi Kar Marketing és Turizmus Intézete társszervezésében. A konferencia témája, „Ázsia összekapcsolása Kelet-Európával” három kontinens (Ausztrália, Ázsia és Európa) tudósait vonzotta egyetemünkre.

Sikeres MAGScholar Konferenciát rendeztünk

Az idei MAGScholar (Marketing in Asia Group) Konferencia (Európa) 2019. június 27. és 29. között került megrendezésre a Miskolci Egyetemen a Gazdaságtudományi Kar Marketing és Turizmus Intézete társszervezésében. A konferencia témája, „Ázsia összekapcsolása Kelet-Európával” három kontinens (Ausztrália, Ázsia és Európa) tudósait vonzotta egyetemünkre. A visszajelzések alapján bátran kijelenthetjük, hogy a nemzetközi konferencia Ausztráliából, Indiából, Oroszországból, Új-Zélandról és hazánkból érkező összes résztvevője nagyon élvezte a háromnapos programot, beleértve az előadásokat, a beszédeket, a hálózatépítést, a gálavacsorát és a Tokaji Borvidéken tett látogatást.

Köszönjük a plenáris és nem plenáris előadóinknak, szekció-elnökeinknek, fiatal kutatóinknak és a közönségnek a részvételüket és az, hogy közreműködésükkel emelték a konferencia színvonalát.

Találkozzunk jövőre a következő MAGScholar konferencián Assamban, Indában!

http://magscholar.com/wordpress/?page_id=27 - link a konferenciára