Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A Gazdaságtudományi Kar oktatói Grúziában jártak az ERASMUS+ program keretében

2017. május 31., 20:15
Karunk három oktatója Horváth Dóra, Kuttor Dániel és Péter Zsolt május utolsó hetében az ERASMUS+ program keretében látogatást tett az Ivane Javakhishvili Állami Egyetemen Tbilisziben, Grúziában.

A szakmai program keretében Prof. Dr. Teimuraz Beridze dékán személyes találkozó során támogatásáról biztosította a két kar között elindult nemzetközi együttműködéseket, amelyek véleménye szerint az első lépésben a hallgatói és oktatói mobilitás valamint a közös kutatások terén erősödhetnek, a későbbiekben pedig akár közös diplomát is nyújtani tudó oktatási együttműködésekben teljesülhetnek ki. A mobilitási program részeként Horváth Dóra a társadalmi felelősségvállalás, Kuttor Dániel a magyar gazdaságpolitika legújabb fejleményei, Péter Zsolt a turizmus fejlődésének témakörében tartottak előadásokat. A kinti program szervezését a Tbiliszi Egyetem docense Dr. Eka Lekashvili segítette.

A szakmai programon túl lehetőség nyílt a sokszínű, az utóbbi években rendkívül látványos fejlődést bemutató ország megismerésére. Az ország mind természeti kincseiben (Kaukázus, cseppkőbarlangok, nemzeti parkok, tengerpart), mind az épített örökség értékeiben (Tbiliszi, Kutaiszi, Gergeti, Gori) maradandó élményt nyújt az oda látogatónak, amely valóban Európa egyik legbiztonságosabb országa, melynek lakói az Unióban már-már teljesen elfeledett módon igazi vendéglátói az oda látogatóknak.

A képek a következő linkről érhetőek el: GRÚZIA KÉPEK