Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Figyelem! Névváltozás!

2017. február 3., 12:20
A logisztikai menedzsment mesterképzés 2017/18. tanév őszi félévétől ellátásilánc-menedzsment néven kerül meghirdetésre

A képzési és kimeneteli követelmények 2017 januárjától megváltoztak, amelynek következtében a Gazdaságtudományi Karon korábban meghirdetett logisztikai menedzsment mesterképzés tartalmi változtatás nélkül a 2017/18. tanév őszi félévétől ellátásilánc-menedzsment néven kerül meghirdetésre.

Továbbiakban is várjuk azokat a hallgatókat, akik műszaki, közgazdász és egyéb képzési területen alapszakos diplomát szereztek, és a szakon az ellátásilánc-menedzsment és a logisztikai témakör kérdéseiről, valamint a lean menedzsment területéről kapnak kiemelten ismereteket, tudásanyagot.

Ezen szak keretében hirdetjük meg közösen a Bosch Lean Akadémia keretein belül duális jelleggel a lean menedzsment specializációt két félévben, ami azt jelenti, hogy a specializációra felvételt nyert hallgatók két féléven keresztül minden pénteken a Boschban oldanak meg szakmai feladatokat a Bosch szakmai mentorok segítségével.