Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Akkreditáció
Felhasználónév:

Jelszó:

 

Tisztelt Hallgatónk!

Tájékoztatom, hogy  gyakorlati jegy/aláírás pótlásra NEM VÉGZŐS HALLGATÓK esetében kétszer van lehetősége (beleértve a dékáni méltányosságot is) 2020. május 30-ig a következők szerint.

Első alkalom kérelem és mulasztási díj befizetése nélkül 2020. május 18. – május 23.

Második alkalommal dékáni méltányossági engedély birtokában 2020. május 25.- május 30-ig

Dékáni méltányossági kérelem esetében  a honlapon szereplő  (erre a célra rendszeresített) nyomtatványt szíveskedjék kitölteni  és a vizsgát megelőzően három nappal hamarabb elektronikusan megküldeni a Dékáni Hivatalba.
Az engedélyről egy határozat születik, amit a Dékáni Hivatal a megadott email címre elküld abban az esetben, ha a szükséges mulasztási díj befizetésre került, a határozat nélkül a vizsga nem kezdhető meg, melyet az oktatók ellenőriznek, így azt az adott Intézet részére meg kell küldeni még a vizsga előtt, hogy ellenőrizhető legyen.
A dékáni méltányossági vizsga szintén díjköteles (Aláírás/gyakorlati jegy pótlás és dékáni méltányosság 4.500, Ft), melyet a NEPTUN rendszeren keresztül kell teljesítenie.
Az aláírás/gyakorlati jegy pótlás időpontjával kapcsolatban az Intézetet legyen szíves keresni!

Kérem legyen kedves gondoskodni arról, hogy a gyűjtőszámlán a mulasztási díjhoz megfelelő mennyiségű kerete álljon rendelkezésre.
Amennyiben a mulasztási díj nem kerül befizetésre az engedély nem küldhető meg és a vizsga nem kezdhető meg.

Az elmúlt egy hónapban a Dékáni Hivatal leterheltsége még jobban megnövekedett és mivel az ügyintézők létszáma nem növekszik, így amennyiben a kérelmet időben nem kapjuk meg nem tudunk eleget tenni a határozatok kiállításának.

Nagy Nikoletta
hivatalvezető

Eseménynaptár