Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Akkreditáció
Felhasználónév:

Jelszó:

 

TÁMOP 4.1.2.A/1-11/1-2011-0046 projekt

„Az ME GTK és MÜTF Nemzetközi gazdálkodás szakának
angol és magyar nyelvű digitális tananyagfejlesztése”


A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara és az Edutus Főiskola közötti együttműködés keretében megvalósuló TÁMOP 4.1.2.A/1-11/1-2010-0046 jelzés számú projekt „Az ME GTK és MÜTF Nemzetközi gazdálkodás szakának angol és magyar nyelvű digitális tananyagfejlesztése” címet viseli. A projekt legfőbb célkitűzése olyan, a piaci igényekhez alkalmazkodó, naprakész, angol és magyar nyelvű e-learning tananyagok kidolgozása, melyek hozzájárulnak a képzési paletta fejlődéséhez, a felsőoktatás nemzetközivé válásához, továbbá lehetőséget nyújtanak az oktatók és hallgatók számára a nyelvi kompetenciáik fejlesztéséhez. A hosszú távú cél, hogy a két intézményben végzett hallgatók tudása és elsajátított kompetenciái versenyképesek legyenek a munkaerő-piaci igényeknek megfelelően.

A projekt keretében a két intézmény 43 darab tananyag fejlesztését vállalta, melyek közül 40 darab angol nyelvű, 3 darab pedig magyar. A tananyagok a MÜTF tekintetében a szak mindegyik kötelező tárgyát érintik, a ME GTK esetében 9 tárgyat. A tananyagfejlesztés mellett több mint 100 oktató pedagógiai módszertani fejlesztése történik meg.

A vezetés elsődleges célja az elektronikus tananyagok fejlesztésén túl egy rugalmas, felhasználóbarát környezet kialakítása interaktív, újszerű oktatási módszerekkel összhangban, melyek megfelelnek a kor és a hallgatók által elvárt követelményeknek.

A konzorcium tagjai: Miskolci Egyetem és az Edutus Főiskola.

Szakmai együttműködő partnerek: LSI Informatikai Oktatóközpont; NORRIA Észak-Magyarországi Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Közhasznú Kft.; Babes-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar; Újvidéki Egyetem, Szabadkai Közgazdasági Kara.

Elnyert támogatás: 185 millió Ft

A projekt összköltsége: 195 millió Ft

A projekt időtartama: 2012.01.01.-2013.12.31. (Fenntartási időszak: a 2018/2019. tanév tavaszi vizsgaidőszak végéig)

A projekt vezetése:

  • Dr. Nagy Zoltán – Projektmenedzser
  • Dr. Kuttor Dániel – Szakmai vezető
  • Siposné Dr. Nándori Eszter – Pénzügyi vezető
  • Radicsné Almai Mariann – Pénzügyi asszisztens
  • Sebestyénné Szép Tekla – Projekt asszisztens


Az elkészült tananyagok vázlatai...

E-learning portál...

 

Letölthető anyagok:

Projektindító értekezlet (2012. január 12.) prezentáció

Tájékoztató megbeszélés (2012. szeptember 27.)

GANTT

1. Szakmai beszámoló

2. Szakmai beszámoló

3. Szakmai beszámoló

4. Szakmai beszámoló

5. Szakmai beszámoló

Záró szakmai beszámoló

Eseménynaptár