Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Akkreditáció
Felhasználónév:

Jelszó:

 

A FINTELLIGENCE Pénzügyi Oktatási Centrum banki, banktörténeti elemeket felvonultató kiállítótér és modern pénzügyi edukációs előadóterem egyben. A számos érdekes és kézzel fogható – pénzügyi szektorhoz kötődő – kiállítási tárgy múzeumi élményt nyújt, míg a legkorszerűbb technológiával felszerelt tanterem nagymértékben segíti a pénzügyi ismeretek interaktív kommunikálását, pénzügyi ismeretterjesztő előadások tartására, iskolás csoportok fogadására ad lehetőséget.

A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán működő FINTELLIGENCE Pénzügyi Oktatási Centrum 2018. március 8-án került átadásra. A létesítmény mintájára a miskolci központtal működő FINTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Központ országos pénzügyi edukációs hálózatot hozott létre, amelynek mára Debrecenben, Pécsen és Budapesten is vannak hasonló helyszínei.

A hálózat jól támogatja a Gazdaságtudományi Kar sokrétű pénzügyi kultúra fejlesztő tevékenységét, elősegíti az alapvető pénzügyi ismeretek terjesztését.

 

 

 

Eseménynaptár