Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Akkreditáció
Felhasználónév:

Jelszó:

 

A Kar Küldetésnyilatkozata és a Kari Minőségpolitika

A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar – a sok karú universitas rendszerébe illeszkedve – a hazai, illetve főként az Észak-Magyarországi régió számára kíván magas szintű gazdaságtudományi képzéssel diplomás szakembereket képezni. Ezt a küldetést a Kar oktatói, dolgozói és hallgatói közösen, a minőségügy elkötelezettjeként teljesítik.
 

a Gazdaságtudományi Kar dékánja

 

A Gazdaságtudományi Kar kiemelt feladatának tekinti a minőségbiztosítást, mind az oktatási, mind a kutatási feladatai, mind az egyéb szolgáltató tevékenységek során. Érzékeli a környezetből jövő igényeket, s azokra a stratégiai célokkal összhangban ad válaszokat. Ennek az elkötelezettségnek a jól látható megnyilvánulása az elmúlt évek kiemelkedő minőségbiztosítási törekvései.

A Gazdaságtudományi Kar 2005 óta számos minőségbiztosítási pilot projekt és minőségfejlesztési megoldás vezetőjeként és alkalmazójaként élenjáró szerepet tölt be a Miskolci Egyetem minőségbiztosítási szervezetében és az országos szakmai közéletben is. A Kar vezetése évek óta egyértelmű tanúbizonyságát adja annak, hogy a minőségbiztosítás oktatásban betöltött szerepe kulcsfontosságú, annak fejlesztése a Kar stratégiájának szerves része.

A Gazdaságtudományi Kar a Miskolci Egyetem által elfogadott és működtetett UNI-EFQM rendszert alkalmazza a szervezeti önértékeléséhez. A rendszer elemei, módszertana elérhető a Miskolci Egyetem központi honlapjáról a Minőségbiztosítás linkről, a működést meghatározó szabályok pedig a Dokumentumok/Szabályzatok link alól.

                          

Amennyiben a Gazdaságtudományi Kar minőségbiztosításával kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele, javaslata van, kérjük bátran forduljon a Minőségbiztosítási szervezet almenüben megnevezett kari minőségbiztosítási vezetőhöz, vagy az intézeti megbízottakhoz.

Eseménynaptár