Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Akkreditáció
Felhasználónév:

Jelszó:

 

KARRIER Közgazdász Szakemberek Gyakorlati Képzéséért Alapítvány  

Az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. (NORDA) 2008 tavaszán létrehozta a KARRIER Közgazdász Szakemberek Gyakorlati Képzéséért Alapítványt azzal a céllal, hogy az Észak-magyarországi régió három felsőoktatási intézményének (Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Eszterházy Károly FőiskolaGazdaság- és Társadalomtudományi Főiskolai Kar, Károly Róbert Főiskola Gazdálkodási Kar) közgazdász hallgatói, pályakezdő diplomásai hazai és külföldi szakmai gyakorlatát segítse, külföldi résztanulmányokat finanszírozza.

Az Alapítvány nyitott, folyamatosan csatlakoznak hozzá vállalkozások és nonprofit szervezetek. A programban részt venni kívánó hallgatók pályázat útján nyerhetnek felvételt. Az elbírálást követően a Kuratórium döntéséről írásban tájékoztatja a pályázót.

Az Alapítvány által támogatott hallgatók az őszi félévben szeptember 1-től december 31-ig, a tavaszi félévben február 1-től május 31-ig részesülhetnek támogatásban.


Közgazdasági Kutatás és Oktatás Fejlesztéséért Alapítvány


Az Alapítvány elsődleges célja a Gazdaságtudományi Kar oktatásfejlesztésének, kutató munkájának, illetve a tudományos eredmények, szakmai előmenetelt elősegítő egyéni kutatások támogató forrásaként való működés.
Az alapítvány a Miskolci Közgazdász Műhely egyik olyan pénzügyi háttere, amely elsősorban a tudományos rendezvények és kari kiadványok megjelenését segítik elő.
Az alapítványt a Gazdaságtudományi Kar intézet igazgatóiból álló kuratórium, a dékán vezetésével működteti.

Bankszámlaszám:                               Citibank Rt.: 10800014-00000005-01883638

Eseménynaptár