Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Tanszékek
 

A Közgazdasági-módszertani képzés fejlesztéséért Alapítvány és a Deloitte Üzletviteli és Vezetési Tanácsadó Zrt. megállapodása

A Közgazdasági-módszertani képzés fejlesztéséért Alapítvány, valamint a Deloitte Üzletviteli és Vezetési Tanácsadó Zrt. megállapodásának elsődleges célja a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán a pénzügy-számvitel szakos hallgatók szakmai oktatásának, gyakorlatának támogatása az ÜIM Tanirodán keresztül. Ennek eredményeképpen az Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet szakvezetése melletti Pénzügy-Számvitel BA szak és a Számvitel MA szak szakmai színvonalának, gyakorlatorientáltságának növelése, az egyetem és a gyakorlati szféra közötti szakmai oktatást közvetlenül segítő együttműködés erősítése.

 

A fenti cél elérése érdekében a Deloitte aktívan részt vesz az ÜIM Tanirodán keresztül az Intézet mindennapi tevékenységében, hiszen szakmai tapasztalata révén segít az oktatásban, tananyagfejlesztésben, továbbá a hallgatók gyakorlati képzésében:

  • meghívott előadóként rendszeresen megosztja szakmai tapasztalatait a hallgatókkal
  • évente két alkalommal Szakmai nap keretein belül jelenik meg Karunkon cégprezentációval, próbainterjúk készítésével és tesztek írásával, vagyis toborzási céllal
  • folyamatosan közöl álláshirdetéseket, karrierprogramokat, szakmai tárgyú versenyeket az érdeklődők számára.

 

Az aktuális hirdetések, tájékoztatók elérhetők a következő linken.

 

 

Felhasználónév:

Jelszó: