Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek > Ingyenes online nyelvtanfolyamok

Ingyenes online nyelvtanfolyamok

2012. március 20., 16:44
Ha csak pár órád van hetente a nyelvgyakorlásra, de mégis szeretnéd, ha valaki végigvezetne a felkészülésen, akkor az Euroexam nyolc hetes angol és német online vizsgafelkészítő tanfolyamait neked találták ki! Otthoni kényelemben, a kedvenc zenédet hallgatva oldhatod meg a feladatokat és a saját időbeosztásodhoz igazíthatod a gyakorlást.

Az Euroexam ingyenes online vizsgafelkészítő tanfolyama ideális segítséget nyújt a vizsga követelményeinek megismeréséhez, és még többet is:

* Minden eredményedet követheted a saját ellenőrző-könyvedben.
* Rendszeres blog-bejegyzésekkel gyakorolhatod az írást és kapcsolatba léphetsz más nyelvgyakorlókkal.
* Megoszthatod nyelvtanulási tippjeidet, linkjeidet a többi résztvevővel.
 

Hozd ki magadból a maximumot!

Az Euroexam Online tanfolyamaira már több mint tízezren regisztráltak. Számos pozitív és lelkesítő véleményt kaptunk már eddig is és a javaslatok közül többet is figyelembe vettünk a kurzusok továbbfejlesztése során.

Már csatlakozhatsz is új online kurzusainkhoz:

* Angol B2 (középfokú)

* Angol C1 (felsőfokú)

* Német B2 (középfokú) szinten az elearning.euroexam.org oldalon!

Ingyenes részvétel!

Az Euroexam online felkészítő tanfolyama jelenleg ingyenes. A részvételhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni, a kurzus sikeres elvégzéséhez pedig a feladatokat rendszeresen megoldani!

Meddig tart?

Nyolc hétig – a tanfolyam ideje alatt bármikor csatlakozhatsz és megoldhatod a korábbi hetek feladatait is, illetve a tanfolyamot követően is visszatérhetsz az oldalra gyakorolni. A regisztrációd 180 napig érvényes.

 

További információ: www.euroexam.org

 

Az online felkészítő tanfolyamot azoknak ajánljuk akik nyelvi szintje már megközelíti a célzott angol vagy német nyelvvizsga követelményszintjét és elsősorban a feladatok pontosabb megértésére, a vizsgatechnika fejlesztésére van szükségük.


Az online tanfolyam nem helyettesítheti teljes körűen a felkészítő tanár segítségét. Nem ajánljuk azok számára akik nyelvi készségszintje, nyelvismerete általános fejlesztést igényel. Számukra mindenképpen tanári felkészítést illetve csoportos felkészítő nyelvtanfolyamot javasolunk.


A tanfolyamon való részvétel és annak sikeres elvégzése csupán tájékoztató jellegű információ, nem garantálhatja a sikeres nyelvvizsgát.