Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Neptun tájékoztatás a felvett hallgatóink részére
A Neptun rendszer használatához szükséges tájékoztatás elérhető a következő címen...
Közgazdász Szakmai Napok
Újra Szakmai NApok a Gazdaságtudományi Karon
2019. november 13-14.
Kari TDK verseny
A Gazdaságtudományi Kar TDK versenye
Kutatók Éjszakája
A Gazdaságtudományi Kar 2019-ben is minden érdeklődőt vár ismeretterjesztó programokkal, kompetencia és tudásmérő vetélkedőkkel a Kutatók Éjszakája rendezvényre+
Nagy témaválasztó nap 2.
Bizonytalan vagy a TDK, vagy a szakdolgozati téma választásában?
Nem tudod eldönteni, hogy belevágj-e?
Érdekelnek a szakmai kihívások és az új eredmények?
Gyere el a NAGY TÉMAVÁLASZTÓ NAPRA!
CONEXIO 2019 évfolyam-találkozó
A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara 2019. november 9-én szombaton kilencedik alkalommal rendezi meg az 5, 10, 15, 20 és 25 éve Miskolcon végzett közgazdászok jubileumi évfolyam-találkozóját.
„Mérleg és Kihívások” XI. Nemzetközi Tudományos Konferencia
A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara ez év őszén immár tizenegyedik alkalommal rendezi meg Miskolc-Lillafüreden a Hotel Palota falai között a hazai és nemzetközi közgazdász körökben ismert Nemzetközi Tudományos Konferenciáját.
Meeting with the delegation of King Mongkut’s University of Technology Thonburi (KMUTT) from Thailand
Today we have received a delegation of the prestigious King Mongkut’s University of Technology Thonburi (KMUTT) from Bangkok, Thailand. Besides introducing our universities and faculties, we have discussed the areas of future co-operation including staff and student exchange and joint research. It was already the second delegation from Thailand visiting us this year.
International forum "Cooperation, development, exchange in Higher Education. Academic practices and achievements from Emerging Europe".
Networking in the morning session of the '1st Central Europe and South Caucasus Educational Forum on the occasion of Central Europe’s 15th anniversary of EU membership'
We discussed various topics of cooperation, development, and exchange in Higher Education and demonstrated academic practices and achievements from Emerging Europe.
Sikeres MAGScholar Konferenciát rendeztünk
Az idei MAGScholar (Marketing in Asia Group) Konferencia (Európa) 2019. június 27. és 29. között került megrendezésre a Miskolci Egyetemen a Gazdaságtudományi Kar Marketing és Turizmus Intézete társszervezésében. A konferencia témája, „Ázsia összekapcsolása Kelet-Európával” három kontinens (Ausztrália, Ázsia és Európa) tudósait vonzotta egyetemünkre.
DUÁLIS KÉPZÉSI NYÍLT NAP: 2019 április 30.
DUÁLIS alap és mesterképzések

Megkezdődött a vállalati felvételi eljárás szakasza.
A Gazdaságtudományi Kar Tájékoztató és Információs NYÍLT NAPOT tart
2019. április 30
Helyszín: Miskolci Egyetem "Fintelligence" Pénzügyi Kultúra Központ (A/4 épület III. emelet).
FEBRUÁR 15. JELENTKEZZ HOZZÁNK, LEGYÉL A JÖVŐ KÖZGAZDÁSZA
KÖZGÁZ MISKOLC
Csatlakozz hírlevelünkhöz az alábbi linken hogy megtudhass mindent, mielőtt döntesz!!!
http://eepurl.com/gfeA-1
Kooperatív szakmatanári pályaorientációs workshop a Gazdaságtudományi Karon
2018. június 12-én „Tényleg érdekel a tanári pálya?” Közös felkészülés a motivációs beszélgetésre címmel pályaorientációs workshopot tartottunk a ME Gazdaságtudományi Karán.
Együttműködési megállapodás az Országos Betétbiztosítási Alappal
A pénzügyi, közgazdasági képzést segítő együttműködési megállapodást kötött az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA), valamint a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara. A megállapodás alapján az OBA szakértői bekapcsolódnak a Gazdaságtudományi Kar alap és mester szintű pénzügyi, közgazdasági, valamint nemzetközi gazdálkodási képzésébe, az egyetem szakkollégiumi tehetséggondozásába, valamint a PhD hallgatókkal kapcsolatos konzultációkba.
Álláslehetőség a Központi Statisztikai Hivatalnál
A KSH Lakossági Szolgáltatások Adatgyűjtési Főosztálya teljes munkaidős állást hirdet statisztikusi munkakörben Miskolcon
Duális Képzési Információs Nyílt Nap 2018.04.20.
A Gazdaságtudományi Kar április 20-án várja a DUÁLIS KÉPZÉS iránt érdeklődő leendő hallgatóit, az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Duális Képzési Információs Nyílt Napon.
A Magyar Nemzeti Bank ötletpályázata a pénzügyi kultúra és pénzügyi tudatosság érdekében
A Magyar Nemzeti Bank és a Miskolci Egyetem idén is meghirdeti közös ötletpályázatát a pénzügyi kultúra és a pénzügyi tudatosság fejlesztés érdekében.
Kooperatív szakmatanári pályaorientációs workshop a Gazdaságtudományi Karon
Pályaorientációs workshopot tartottunk a ME Gazdaságtudományi Karán
Nagy érdeklődés a Pénzügyi és Számviteli Intézet jubileumi, X. Szakmai Napján
A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán 2017. november 28.-án a FINTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Központ és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete közreműködésével komoly érdeklődés mellett került megrendezésre „Az adórendszer és a könyvvizsgálat aktuális kérdései” címmel Pénzügyi és Számviteli Intézet jubileumi, X. Szakmai Napja.
Sikeres SAP nyári egyetem 2017-ben is
2017-ben is sikeresen zárult a Karunk által immár több éve megrendezett SAP nyári egyetem.