Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Tanszékek
 

Újra Szakmai Nap a Pénzügyi és Számviteli Intézetben

2017. március 7., 12:50
A Miskolci Egyetem Pénzügyi és Számviteli Intézete régóta kulcskérdésnek tekinti a lakosság pénzügyi tudatosságának erősítését, a pénzügyi kultúra jelenleg is az intézet egyik leghangsúlyosabb kutatási területe. Ennek érdekében az intézet 2017. március 8-án 10.00 órai kezdettel immár kilencedik alkalommal Szakmai Napot rendez „A pénzügyi kultúra aktuális kérdései, különös tekintettel a banki szolgáltatásokra” címmel, amely a Pénz7 országos pénzügyi kultúra-fejlesztő programsorozat kiemelt tudományos eseménye.

Magyarország 2017-ben immár harmadszor csatlakozik a European Money Week nemzetközi eseménysorozathoz, amelynek keretében március 6. és 10. között szerte az országban megrendezik a Pénz7 – a pénzügyi tudatosság és gazdálkodás hete programokat. A program célja a diákok ismereteinek, tudatosságának fejlesztése a pénzügyi és vállalkozási területeken.

A Pénz7 szektorok és intézmények közötti példaértékű együttműködésben valósul meg: az Emberi Erőforrás Minisztériuma szakmai irányítóként, a Magyar Bankszövetség, a Pénziránytű Alapítvány, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Junior Achievement Magyarország Alapítvány pedig a Pénz7 együttműködő szakmai partnereként dolgozik együtt a program sikeréért.

A rendezvény helyszíne a XXXVII. előadó (A/3-A/4. épület között).

Részletes program: ITT

Felhasználónév:

Jelszó: