Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
[0]

Üdvözöljük

a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar


Pénzügyi és Számviteli Intézet

honlapján!

 

Intézetigazgató: Dr. Pál Tibor intézetigazgató, tanszékvezetõ, egyetemi docens

 

Tel: +36-46-565-202
Fax: +36-46-565-203
E-mail: stagnes@uni-miskolc.hu

 

Tisztelt Hallgatók!

Intézetünk felkészült a digitális oktatásra, az intézet oktatói a hatékony tanulási feltételek megteremtése érdekében a következő csatornák mellett döntöttek.

1)      Az online előadásokat/gyakorlatokat a Zoom nevű alkalmazással fogjuk megtartani. Minden alkalomhoz tartozik egy link, amelyet előzetesen elküldünk Neptun-üzenetben. (Kérjük, hogy legyenek körültekintők, ismeretlen forrástól/feladótól származó linkeket ne nyissanak meg! ) Az alkalmazás használata nagyon egyszerű, az e-mailben kapott linkre kell ráklikkelni, a link közvetlenül az előadás/gyakorlat „szobájához” visz. Ezek esetében ügyelni kell az előadás/gyakorlat időpontjára, hasonlóan a hagyományos oktatáshoz. (Az órarend érvényes, azaz az előadások/gyakorlatok időpontja nem változik.) . A Google Chrome használata ajánlott. Azt ajánljuk, hogy ismerkedjenek a programmal. A Zoom oktatóanyagának a linkje a következő: https://bit.ly/zoom-haszn A Zoom program használatához szükséges egy laptop/okostelefon/táblagép valamint internetkapcsolat.

A Zoom letöltése

Asztali alkalmazás
(Automatikusan letöltődik az első Zoom online előadáshoz való csatlakozáskor, de manuálisan is letölthető innen.)

https://bit.ly/z-desktop 

Mobilalkalmazás - Apple

https://bit.ly/z-apple

Mobilalkalmazás - Android

https://bit.ly/zo-android

 

2)   Egyes tananyag részekhez  előzetesen felvett videók is készültek, melyeket várhatóan a Moodle rendszeren keresztül érhetnek el.  (A videók már elkészültek, az Elearning központnál a fejlesztés folyamatban van. A portálra csak a Miskolci Egyetem mindenkori oktatói és hallgatói tudnak belépni. A hallgatók a Neptun-rendszer alapján kerültek regisztrálásra a zárt kurzusokhoz.)

3) Igény esetén az intézet oktatóival „személyes” konzultációra továbbra is van lehetőség. Ennek módja (Zoom/Skype/VIBER/Messenger...) az alábbi linken található, illetve itt tudnak időpontra feliratkozni.

https://bit.ly/pszi-konz

 

4) A tantárgyi tematikákat megtalálják a következő linken:  https://bit.ly/pszi-to 

5) Az adminisztráció telefonon csak keddi és csütörtöki napokon lesz elérhető, kérjük használják az adminisztráció e-mail címét: stagnes@uni-miskolc.hu

6) A tavaszi szünet miatt elmaradt levelezős órák pótlását az órarendkészítők be fogják illeszteni az órerendekbe. 

7) Szakmai gyakorlat kiváltását lehetővé tevő egyéni tanulmányok témakörei